2019/01/18

Sisustushaaveita 2019

Meillä on tavoitteena vaihtaa asuntoa tänä vuonna ja halusinkin hieman ideoida tulevan kodin sisustusta jo etukäteen. Haaveita saa aina olla, vaikka kaikki haaveet tuskin tuleekaan käymään toteen! Sisustuksen päälinjana haluamme uuteen asuntoon avaruutta, arvokkuutta sekä ajattomia materiaaleja. Kollaasin Timberwisen kalanruotoparketti valkomattalakattuna olisi ihan ykköshaaveissa lattiamateriaaliksi, mutta oikeastaan mikä tahansa muukin vaalea lankkulattia käy. Seinämaalit tulemme varmasti valitsemaan tämän nykyisen kodin tapaan Farrow & Ballin valikoimista, sävyinä vaalean harmaat ja beigen sävyt. Näiden kanssa haluaisin sitten ehdottomasti valkoiset lattialistat, jotta maalisävyt tulisivat kauniisti esille. Nuo mustakehyksiset lasiovet olisi ihana myös saada jakamaan jotain tilaa tai huonetta. 
Kalusteiden osalta jatketaan nykyisen kodin kalusteiden linjalla, eli vaaleanharmaalla Howard-sohvalla sekä beigemokkaisilla PK22-tuoleilla. Ainoastaan uuden sohvapöydän osalta haaveilen muutoksesta ja nimenomaan tästä Gubi Pedrera -sohvapöydästä. Muutoin tarkoituksena on mennäkin nykyisen kodin kalusteilla, mutta haluaisin mahdolliseen tulevaan työhuoneeseen jonkin klassisen työpöydän sekä pehmustetun tuolin – luulisi sellaisessa ympäristössä inspiraatiotakin syntyvän!

Minkälaisia sisustushaaveita teillä on vuodelle 2019?
Share:

6 kommenttia

 1. Todella kaunista ja inspiroivaa! Täälläkin haaveillaan saman tyyppisestä lasiseinästä ja pehmustetusta Riviera Maisonin tuolista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Jännä nähdä sitten vuoden päätteeksi, mitkä haaveet onkaan aina toteutuneet!

   Poista
 2. Näyttää upealta eikä malttaisi odottaa miltä lopputulos näyttää! Itse ihailen etenkin noita lasiovia ja kalanruotoparkettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No rehellisesti sanottuna en minäkään! :D Voi olla että kaikki haaveet eivät toteudu, mutta toivotaan, että osa edes! :)

   Poista
 3. Nyt näyttäis, että pitkä aikainen haave toteutuu eli saan uuden keittiön ja uudet lattiat keskikerrokseen, joten ilme muuttuu kerralla isosti. Parista uudesta lampusta haaveilen ja myös, että virtaa riittäisi loppu vuodesta laittaa työhuone uuteen uskoon. Paljon on haaveita, mutta tehdään pikku hiljaa miten virtaa riittää ja aikaa sekä tietysti isona roolina raha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Keittiö muuttaa tilaa niin valtavan paljon! :) Tsemppiä projektiin!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig