2019/01/12

Klassinen sängynpääty


Kuten Black Fridayn jälkeisessä Giving Tueasday postauksessa kerroinkin, teimme yhden pidempään harkitun hankinnan tänne kotiin. Vaikka tänä vuonna onkin tarkoitus vaihtaa asuntoa vihdoin isompaan, halusin hyödyntään edullisen tarjouksen tämän Kodin1:sen sängynpäädyn osalta jo meidän nykyiseen kotiin. Alunperinhän etsimmme sängynpäätyä mökille, mutta nähdessäni tämän ihanan klassisen päädyn, päätimme, että nykyinen modernimpi siirtyisi vapaa-ajan asunnolle ja tämä olisi nappi valinta kodin tyyliin.


Vihdoin seitsemän viikon odottelun jälkeen pääty saapui ja se kyllä sopii makuuhuoneeseen todella hyvin! Olin jo pitkään haaveillut tähän kotiin tällaisesta klassisemmasta päädystä, sillä luovuin aikaisemman muuton yhteydessä edellisen kodin hyvin vastaavasta sängynpäädystä. Koin sen liian suureksi nykyiseen makuuhuoneeseen, mutta olin kyllä väärässä – pääty ei pienennä tilaa mitenkään! Tämä korkea pääty antaa mahdollisuuden muhkeille tyynypetauksille, ja nuo 60x80cm tyynytkään eivät peitä päätyä liiaksi.
Meillä jäi viime vuoden (vai jopa toissavuoden - well, kuka näitä laskee!) makuuhuoneen maalausprojekti hieman vaiheeseen, mutta maali odottaa purkissa joko tämän makuuhuoneen tai seuraavan kodin makuuhuoneen maalaamista. Tanja Meskin vaaleanharmaat muotokuvat hopeisissa kehyksissä odottavat niinikään kolmatta taulua, mutta emme ajattelleet porata näihin seiniin enää enempää reikiä, joten kahdella mennään seuraavaan kotiin asti.
 


 Makuuhuoneessa on tapahtunut yksi toinenkin pieni muutos, joka lähinnä on parantanut meidän nukkumisergonomiaa, mutta siitä myöhemmin omassa postauksessa. Tuntuu, että voisinkin mennä ottamaan pienet päiväunet, sillä auringossa reippaillun pakkaslenkin jälkeen sänky alkoi kummasti kutsumaan. Illalla olisi vielä tarkoitus vielä mennä testaamaan Emo -ravintola kaverin syntymäpäivien merkeissä.


Ihanaa viikonloppua!Share:

2 kommenttia

  1. Menin jotenkin ihan hämilleni tästä postauksesta, kun mietin etteikö teillä ollut jo sängynpäätyä. 😂 Mutta kyllä tämä klassisempi versio sopii teille vähän paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Jopas! Kyllä meillä tosissaan oli, mutta se odottaa nyt varastossa mökille menoa. :) Mustakin tämä on tosi nappi tähän meidän kotiin!

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig