2018/06/19

Sinun vuorosi loistaa

Kesä on perinteisesti hääsesongin aikaa, mikä tarkoittaa myös kalenterin täyttymistä häiden lisäksi myös polttareista. Useimmat ystävistäni ovatkin jo menneet naimisiin, joten viime vuosikymmen on ollut hyvin juhlan täyteinen. Viime viikolla järjestimme yhdelle ystävälleni yllätyspolttarit, vaikkin vasta häiden jälkeen, sillä hän itse meni meiltä yllätyksenä salaa naimisiin miehensä kanssa kahdestaan. Halusimme järjestää tälle ystävälle polttarit klassiseen, aikuiseen makuun, josta olisi kaupungilla jaetut ilmaiset pusut ja pukeutumiset kaukana. Koska tiesimme, että hän rakastaa iltapäivätee-hetkiä, valikoimme paikaksi Salutorgetin Fabritius-huoneen rauhalliselle nautiskelulle.



Olen itse viettänyt, suunnitellut ja organisoinut lukuisat polttarit, joissa ohjelma on vaihdellut aina yksityislentokoneen lentämisestä ja hevosvikellyksestä hemmtotteluhoitoihin, tanssitunteihin, naurujoogaan ja karaoketaksiin. Nykyään tuntuu, että arki kuluu nopeasti ja on oikeastaan aivan liian vähän aikaa rauhalliselle kuulumisten vaihdolle, joten siksi tällainen usean tunnin teen nauttimishetki ja kuulumisten vaihto oli mielestämme oikein sopiva teema polttareihin vauhdikkaan toiminnan sijaan.



Salutorget on itsessäänkin jo näkemisen arvoinen paikka, sillä rakastan vanhoja ja arvokkaita, klassisesti sisustettuja tiloja, vaikka meillä onkin kotona kohtalaisen modernia (joskin haluaisin ehdottomasti viedä sisustustamme vielä klassisempaan suuntaan). Mosaiikkiparketti, messinkiset koristelistat sekä helmen harmaat antiikkihuonekalut luovat niin ihanan tunnelman, joka saa melkein huokailemaan. Ja miten tuo sininen posliiniastiasto sitten? Hauska yllätys oli, että polttareiden kukkaseppeleellä koristellun morsiammen kotoa löytyy tällainen samanlainen.


Polttareiden pukeutumiskoodi oli hempeän kesäinen, joten pääsin jo toistamiseen käyttämään tätä DoppWomanista saatua kukkamekkoa. Oletteko muuten kurkanneet koskaan ruotsalaisen Ebban blogiin? Hän postaa monesti Ruotsin kuninkaallisten tyylistä, joista voi hakea klassiseen pukeutumiseen inspiraatiota. Madeleinen tyttären ristiäisissä oli todella kauniita kukkamekkoja, erityisesti Madeleinen asu oli niin ihana kukkaseppeleineen kaikkineen.



Salutorgetin herkuttelujen jälkeen jatkoimme vielä Clarionin skybariin ihailemaan auringonlaskua ja ilta taisi olla oikein onnistunut myös juhlien päähenkilön mielestä. Mielestäni on tärkeää, että meillä jokaisella on vuoromme, jolloin saamme loistaa huomion keskipisteenä, muiden iloitessa merkkipäiviämme tai onnen hetkiä kanssamme. Kaikki me kaipaamme huomiota ja sitä, että tunnemme itsemme tärkeäksi.

Share:

2 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig