2018/06/04

Mökkikausi korkattuTäällä on ollut tänään hieman arkeen käynnistymisen vaikeusia viime viikonlopun rentouttavan mökkireissun jäljiltä. Vaikka mökillä on tänä kesänä paljon tehtävää aina kattoremontista ulkoseinien valttaukseen ja pihan laittamiseen, ehdimme onneksi myös nauttia aamukahvit ja illallisen tuossa laiturin nokassa, joka on ehdottomasti yksi lempipaikkojani mökillä.


Remonttipainotteinen kesä on siis tiedossa, mutta lopputulos varmasti palkitsee. Ensi vuonna pääsemme sitten varmaan sisätilojen pariin kunnolla. Kalustepuoli alkaakin olla jo kunnossa, mutta haluaisin käsitellä mökin seinät ruskeaksi ja maalata mäntylankkulattian valkoiseksi. Hiljaa hyvä tulee, mutta mitä kaikkea –kärsivällisyys ei todellakaan ole yksi hyveistäni ja salaa haaveilen, että kaikki päivitettävä tehtäisiin kerralla.
 


Kuten kesäasunnon Pinterest -kansioista voikin huomata, haluaisin meidän vaalean kodin vastapainoksi luoda mökille tumman Slettvoll -henkisen tunnelman: tummaa seinää, tummia tekstiilejä, rouheita pintoja, muhkeita petauksia. Pellavaa, sisalia, (teko)turkista, tummaa puuta ja runsaita verhoja – tästä kuvasta näet jo tämän hetken yrityksen viedä sisustusta haluttuun suuntaan.
 


 Kesäillan asuksi nappasin ruokakauppareissulla oikein klassisen kukkamekon Tokmannilta, mistä muualtakaan perinteinen mökkilook hankittaisiin? 


Huomenna suuntaamme sisustustoimittajien kesäreissulle Fiskarsin ruukkiin. Aivan todella ihana matka varmasti tiedossa, sillä rakastan Fiskarsin tunnelmallisia putiikkeja ja seutua – reissusta kuulettekin varmasti ihan omassa postauksessa.

Share:

6 kommenttia

 1. Mökin suunnitelmat kuulostavat todella hyvältä. Jos meillä olisi mökki, minä hakisin sinne sellaista hampton henkeä. Mutta ei tuokaan huonolta kuulosta.
  Ihanaa kesää. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ja ai vitsi sellaiset Hamptons-tyyliset mökit ja huvilat ovat ihania! Näkisin sen ehdottomasti sen tyyliin jossakin merenrantahuvilassa, jossa valkoiset seinäpaneelit! Meidän mökki on hirsimökki ja sinne haluamme hieman sellaista "piilopirtti" tunnelmaa, jota juuri Slettvollin kuvastoissa usein näkyy - tummia seiniä, tummia tekstiilejä ja paljon kynttilöitä. Katsotaan, mitä tässä saa aikaiseksi, mutta pikkuhiljaa mennään. :) Kiitos samoin sinne ihanaa kesää <3

   Poista
 2. Kivan näköinen mökki ja mielettömän kaunis paikka. Ite haaveilen mökistä vasta sitten kun en asu isossa omakotitalossa eli kerro/rivitalo ja mökki combo kuulostaa itselleni sopivammalta :) ei kahta työmaata. Nyt kun selkä ollut välillä ihan jumissa, niin toivoo jo asuvansa pienemmässä asunnossa...jotta vähemmän siivoamista :) Ihanaa mökkeilyä sinne hellun kaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Ymmärrän tuon - en itse myöskään haluaisi kahta "työmaata", sillä omakotitalossa on paljon hoidettavaa. Mekin viihdymme toistaiseksi kerrostalossa, mutta saa nähdä, missä sitten tulevaisuudessa haluaa asua. <3

   Poista
 3. Oi miten ihanaa, en muistanut/tai ehkä tiennytkään että teillä on kesämökki! Mikähän siinä muuten on, että aina mökkeillessä juuri Tokmannista tarttuu mukaan jotain vaatetta? :D Itse monesti reissatessani mökeissä ympäri Suomea hankin tokmannista jotain pientä. Sadetakin tai vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itse voin hyvinkin tehdä löytöjä aina Pariisilaisista pikkubutiikeista Keski-Suomessa sijaitsevalle Tokmannille - ei ole niin justiinsa, kunhan tuote on mieleinen. :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig