2016/11/19

Joululahjavinkkejä

Joko siellä on pompahtanut jouluvalmistelut mieliin? Itse huomaan aina marraskuun puolenvälin jälkeen, että tärkeä piristysruiske kaamoksen keskelle on joulun suunnittelu ja valmistelu. Hankimme huonekuusen eilen Plantagenista ja en malta odottaa, että pääsen esittelemään sen teillekin. Lisäksi töissä on tullut jo laitettua joulua esille, joten aikamoinen christmas spirit on alkanut pauhata.


Pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan Dermoshopin -joululahjavalikoimaan ja poimin niistä muutaman vinkin teille lukijoillekin pukinkonttiin. Recover for the season, relax without a reason -mietelause tulee ainakin itselle oivalliseen aikaan, sillä tänään juuri pohdin, miten olisi taas hyvä löytää omaan elämään sitä armollisuutta, joka pohjimmiltaan on joulun sanoma. Armollisuutta itselle ja armollisuutta toisille. Täytyy sanoa, että tämä on asia, jonka kanssa itseltäni paljon vaativana tulen varmasti läpi elämän tekemään töitä. Lujaa lempeyttä ja viisasta vaativuutta -näiden kanssa kun aina pääsisi kosketuksiin. Oletteko muuten lukeneet jo Maaret Kallion kirjan Lujasti Lempeä? Oma versioni on tällä hetkellä ystävälläni Charilla lainassa ja viisaat sekä rohkaisevat sanat tulisivat taas kyllä näin kaamoksen keskellä tarpeeseen.


Ainakin yksi hyvä tapa rentoutua on viettää kotona pieni hemmotteluhetki itseään hoitaen. Näillä Dermoshopin tuotteilla pääsinkin luomaan arjen keskelle pienen tauon ylellisen koti-span muodossa. Löylyihin pysähtyminen ja vaikka vaan hengittämiseen keskittyminen tuo tarvittavan lepohetken arjen kiireisiin. Pääsin testaamaan niin ihoa kuorivaa Chrystal sugar body scrubia, joka jättää käytön jälkeen supersileän ihon, kuin myös ylellistä Skin comfort suihkugeeliä sekä vartalovoidetta  Lady lynx -sarjasta.


Tuo jakkaran päällä näkyvä hohkakivi on muuten Granitista, sillä on tarkoitus poistaa jaloista kovettumia. Mielestäni perinteiset jalkaraspit ovat niin epäesteettisiä, mutta tuota pidän ihan esilläkin. Toinen vaihtoehto kovettumien poistoon ja jalkojen pehmentämiseen ovat nämä Cheer Up-paketin kuorintasukat, jotka sileyttävät jalkojen ihoa pikkuhiljaa. Sukkien mukana tulee myöskin jalkavoide, joka viimeistelee kuoritut jalat.


Hiuksien hemmotteluun sopii puolestaan Winter Wonder -hiusnaamio, joka sisältää tuotteen lisäksi myös naamion vaikutusta tehostavan pääpyyhkeen. Kaikenlainen kosteutus kun tulee tähän vuodenaikaan todellakin tarpeeseen -ja ei, nyt en tarkoita pelkästään sitä terästettyä glögiä. ;)


Ihanan hemmotteluhetken päättää tietysti kevyt meikki ja nyt paljon pinnalla oleva strobing meikki viimeistellään Shimmer -kuultopuuterilla, joka antaa iholle sopivaa hehkua lähestyviin pikkujouluihin. Kuultoaineita on tarkoitus laittaa kasvojen korkeimpiin kohtiin, eli nenän varteen, poskipäille, leukaan ja kulmaluille.


Kenkäfriikin ystävälle sopiva lahjaidea on tuo kenkien hoitopakkaus Lucky shoes. Ajattomassa mustassa säilytyslaukussa on täydellinen setti nahkakenkien puhdistukseen ja hoitoon -vaikka matkalle mukaan otettavaksi.


Dermoshopin joulukaupan lahjat tulevat valmiissa pakkauksissa, joten vaivaton joulu on taattu. Lahjat ovat muutenkin mielestäni kohtuuhintaisia, kun kyseessä on pieni muistaminen. Joulukaupassa oli myöskin myynnissä harmaita pieniä huopakasseja, joihin voi sujauttaa muitakin lahjoja.



Tyylikästä ja helppoa, sitten vain ostoksille. 

Joko siellä on aloitettu jouluvalmistelut? 

Share:

6 kommenttia

  1. Nämä on kyllä tosi kauniita ja käytännöllisiä pikkulahjoja! <3

    VastaaPoista
  2. Tein vastavierailun, kun sinä olet jo pariin otteeseen käynyt minun osoitteessani ja taidan jäädä ihan vakkariksi. :)
    Juuri eilen päädyin tekemään tilauksen Dermoshopille. Ne eivät kuitenkaan päädy lahjapusseihin, vaan omaa kotia piristämään (tilasin huonetuoksun ja korupussin). Kosmetiikkaa en kuitenkaan tilannut, sillä olen sanonut jo kaksi vuotta sitten ehdottoman ein, kaikille vesipohjaisille kosmetiikkatuotteille. Kroppa ja atooppinen iho kiittää sen verran kauniisti, että paluuta ei enää omalla kohdalla ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vastavierailulle! Hauska sattuma, että olit juuri käynyt tuolla ostoksilla! En tiennytkään, että vesipohjainen kosmetiikka voi aiheuttaa tuollaista, mutta hyvä jos olet löytänyt sopivat tuotteet! :)

      Poista
  3. Ihania lahjavinkkejä.
    Tekisivät niin hyvää tähän remontin uuvuttamaan kroppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin kyllä niin kuvitella! :) Mutta loppu häämöttää ja sitten pääsette nauttimaan ihanasta kodista! <3

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig