2013/11/24

Sunnuntaibrunssi


Meillä on tapana kaveripiirissä viettää sunnuntaita kiertävän brunssin merkeissä. Laitamme nyyttärimeiningillä pöydän koreaksi ja viimeksi oli meidän vuoro isännöidä brunssia. Brunssi on aina vaihteleva sekoitus kaikkea makeaa sekä suolaista herkkua ja onnistumme jotenkin tekemään jokaisesta brunssista erilaisen. Namskis! 

Nämä kuvat ovat oikeasti viime sunnuntailta, sillä tämä päivä on mennyt eilisistä kaverin polttareista toipuessa sekä liveyleisönä nauttimassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Ensi sunnuntaia onkin sitten vuorossa teille ihanille lukijoille alkava arvonta, ja se tehdäänkin aina jouluun asti joka sunnuntai! Olen todella iloinen, että saan järjestää arvontoja teille seuraajille, sillä ilman teitä lukijoita blogin pitäminen olisi ihan merkityksetöntä. Kiitos siis!

Ihanaa alkavaa viikkoa!
Share:

18 kommenttia

 1. Voi kun ihana tapa! Olispa kyllä ihana kun sais omassakin kaveriporukassa tollasen järkättyä, vaikka edes silloin tällöin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tapa on mahtis juurikin siksi, että nähdään porukalla ja kaikki ottavat vastuun tarjoiluista, niin kenenkään ei tarvitse järjestää yksin brunssia! :)

   Poista
 2. Onpa kiva perinne.
  Ja hyvännäköiset tarjoilut ollut teillä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea järjestää brunssi kiertävänä eli ihanaa ruokaa sunnuntaisin, mutta itse tarvii panostaa vain tiettynä sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki siis tuovat ruuat joka kerta nyyttärihengessä, eli kaikki panostaa vain pikkasen joka sunnuntai! :)

   Poista
  2. Aah aivan, eli jokainen panostaa yhden tarjottavan joka kokoontumiskerta. Voisi olla myös kiertävänä niin, että jokaisen luona isäntä tarjoaa kaiken ja kierretään eri paikoissa vuorotellen, jolloin tarvii panostaa täysillä vain kerran.

   Poista
  3. Totta tuokin! :) Mutta olemme kokeneet parhaimmaksi näin, niin emäntä&isäntä pääsee vähän vähemmällä.

   Poista
 4. Meillä on myös "kvartaalibrunsseiksi" kutsuttu brunssi kavereiden kesken. Samalla periaatteella kuin teilläkin, jokainen tuo jotain ja pöytä on yleensä koreana juurikin suolaisista ja makeista herkuista. Istumme tuntitolkulla höpisten ja syödän ja juoden, välillä myös kuohuvaa sunnuntain piristykseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuohuva pitääkin ottaa ensi kerralla mukaan settiin! :) Kiva kun sielläkin brunssaillaan sunnuntaisin!

   Poista
 5. Ihan loistava ajatus toi kiertävä brunssi! Tulisi ainakin nähtyä kavereita vähän säännöllisemmin. Ja syötyä hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja sitten paikalle tulee just ne jotka aina pääsee ja ruokaa riittää! :)

   Poista
 6. Meillä on sama tapa kaveriporukalla :)

  VastaaPoista
 7. Mukava idea ja herkullisen näköiset tarjoilut :)
  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig