2013/11/27

Hali Kauniaisissa

Voiko sisustusliikkeellä olla ihanampaa nimeä kuin Hali? Hali eli Harmony Living on ihana pieni lifestyle -putiikki Granin ostoskeskuksen yhteydessä.


Hali on perustettu joogakoulun yhteyteen ja sieltä löytyvät niin sisustustuotteet kuin myös naisten vaatteet ja asusteet sekä lapsille vaatteita ja leluja.


Sisustuspuolella Halista löytyy persoonallisuutta, on puuta, betonia, lasia, silkkiä, pellavaa sekä etnisyyttä. Itseä viehätti erityisesti nuo pehmoeläinten päät, jotka voi laittaa seinälle sekä ihanat sisustukselliset pientavarat. 

Nämä kuvat nappasin viime reissullani Haliin, mutta olen ensi viikolla menossa katsomaan Halin joulua ja sitten on taas ihania jouluisia tunnelmakuvia tiedossa.

Oletko sinä piipahtanut joskus Halissa?
Share:

20 kommenttia

 1. Pienet sisustusliikkeet ovat niitä ihanimpia ja Hali on kyllä oiva esimerkki. Siellä vain kuluu aikaa kaikkea kaunista katsellen.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä ja huikee toi fillari! Pitää joskus käydä kattelemassa.

  VastaaPoista
 3. Hali on ihana ja kaunis liike. Omistaja Kaisa oli myös mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisaa en ole vielä päässyt tapaamaan mutta täytyypä ensi kerralla korjata tilanne! :)

   Poista
 4. On niin ihana paikka :) Ja päät on mun suosikkeja.. saa nähdä mitä pukki tänä vuonna pojalle tuo ;)

  VastaaPoista
 5. Näitä nettikuvia oon vain päässyt näkemään ja nettikauppaan tutustunut. Ajetaan monesti Helsingin reissulla tuosta ohi, joten seuraavalla kerralla on sitten pysähdyksen paikka :). Seuraavaa postausta odotellessa. Noista eläinten päistä minäkin tykkään. Olispa ihanat meidän tyttöjen huoneessa.

  VastaaPoista
 6. Kävin Halissa eilen viimeksi. Se on ihana liike! Itselleni iskee siellä toisinaan ihanuusähky, kun olisi liian paljon kaikkea ihanaa. Lopulta lähden tyhjin käsin, kun en osaa päättää mitä eniten haluaisin.

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköistä! Enpä ole koskaan käynyt mutta toivottavasti joskus olisi mahdollisuus.

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja! Enpä olekkaan tuosta Halista ennen kuullut, mutta siellähän voisi joskus piipahtaa. :)

  VastaaPoista
 9. Asun Kauniaisissa ja Halista ei pääse tyhjin käsin ulos. Viimeeksi tarttui mukaan ihana pieni vaaleanruskea olkalaukku (vain 54 euroa!), tuoksukynttilöitä ja lisäksi musiikkilevyjä joita soitetaan siellä liikkeessä - ihanaa jazz-musiikkia tunnelmaa luomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon että tulee usein piipahdettua, jos noin lähellä on! :) Varmasti ihania löytöjä!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig