2013/11/07

Arjen pientä hemmottelua

Sain Kertulta sekä Maijulta ihanan haastee pohtia niitä hetkiä tai asioita, jotka tuovat arkeen sen pienen luksuksen. Haaste on osa Lambin Deluxe -kampanjaa, jossa kehoitetaan blogit jakamaan näitä arjen hemmotteluhetkiä. Haasteeseen voi tarttua kaikki bloggarit ja siihen osallistuvat voivat samalla liittyä 500 euron kylpylälahjakortin arvontaan. Tuollainen kylpylähemmottelu kuulostaisi kyllä todella ihanalta! Muutenkin tällaisiin elämän positiivisiin puoliin keskittyminen tekee hyvää itse kullekin näin marraskuun pimeydessä. Tässä siis asioita, jotka tekevät minun arjestani hieman parempaa.
 
 
Laadukkaat petivaatteet ja muhkeat untuvat
 
Meillä on panostettu muhkeisiin untuvapeittoihin ja tyynyihin, jotka löytyivät Hästensin valikoimista. Sängyltä löytyvät niin tuplapeitto kuin myös isommat 60x80cm sekä 50x60cm untuvatyynyt. Pussilakanat ovat niin ikään laadukkaat, puuvillasatiinisia Hästensin petivaatteita sekä nyt uudet, mielettömän pehmeät Balmurin pellavalakanat. Mikään ei ole ihanampaa kuin käpertyä puhtaisiin lakanoihin päivän päätteeksi -suurin osa teistä lukijoista varmasti allekirjoittaa tämä saman totuuden. ;)
 

Espressokeitin
 
Rakastan tummaa kahvia, mutta suodatinkahvi aiheuttaa minulle runsaasti juotuna närästystä, varsinkin aamulla tyhjään vatsaan nautittuna. Ongelman on ratkaissut espressokahvi, joka on vatsaystävällisempää kuin vaalea paahto. Aamulla nautin kahvini usein pitkänä, eli valutan vettä enemmän ja vaahdotan lämpimän maidon perään. Ruuan jälkeen puolestaa sopii tuju espresso pienen maidon kera, eli italialaisittain machiatto. Namskis! 

 
Tuoreet leikkokukat ja tuoksukynttilät
 
Jokaviikkoista perjantaipuskaa tulee harvoin haettua, mutta vähintään pari kertaa kuussa meiltä löytyy tuoreita kukkia maljakosta. Tykkään ripotella yhdestä kimpusta kukkia ympäri asuntoa, niin pääseen nauttimaan niistä useammissa huoneissa. Tuoksukynttilöistä ehdoton suosikkini ovat nuo TineK:n kauniin yksinkertaiset kynttilät, joissa on myös pehmeä ja tyylikäs tuoksu.
 
 
Aamupala sängyssä myös arkiaamuisin
 
Vuorotyön nautintopuoliin kuuluu se, että vapaa saattaa osua keskelle viikkoa ja työpäiväkin alkaa aikaisintaan kymmeneltä. Tällaiselle aamutorkulle rytmi sopii paremmin kuin hyvin, erityisesti näin talviaikaan -harvoin tarvitsee herätä pimeällä. Näin ollen saan nauttia aamupalasta sängysäs myös arkisin, mikäli vain haluan. Todellista luksusta!
 
 
Siinä näitä minun arjen luksushetkiä, mutta nyt minua kiinnostaakin tietää, mikä tekee sinun arjestasi hieman parempaa?
 
Jaan tämän haasteeseen eteenpäin kaikille, jotka siihen haluavat tarttua. :)
 
Haaste kuuluu näin: Tee blogipostaus, jossa kerrot vähintään kolme asiaa, jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Liitä postaukseesi mukaan Lambi-banneri kopioimalla kuva blogistani. Kun haaste on tehty, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja osallistut lahjakortin arvontaan.
 
Share:

8 kommenttia

 1. Tuo sänky näyttää NIIN kutsuvalta ja pehmoiselta. Varsinkin näin työpäivän jälkeen kun on ihan väsynyt. :) Pellavalakanat <3

  VastaaPoista
 2. Meillä sänkyn hankintaa mietitään ja juuri kävin lukaisemassa Hästens postauksesi. Hyvä sänky on todellista arjen luksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Se on itseasiassa todella tärkeä hyvinvointiin vaikuttava tekijä :)

   Poista
 3. Nappasin haasteen mukaani, voit käydä kurkkaamassa omat arjen luksukseni täältä:
  http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/11/luksusta-tavalliseen-paivaan.html

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun lähdit mukaan! :) Tulenkin kurkkimaan! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Ihana kun teit tämän. :) Luin eilen myöhään illalla tämän silmät ristissä puhelimesta ja piti nyt tulla oikein isommaltakin näytöltä katsomaan; sun kuvat ovat niiiiin upeita. <3

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig