2018/09/16

Kylässä CLT kodissa


Tässä on nyt jo useampi viikko vierähtänyt harvemmalla postaustahdilla, koska kaikki paukut ovat menneet uuden, isomman asiakkaan parissa. Ja koska olen tänä syksynä päättänyt priorisoida omaa hyvinvointia tasapainoa etsien, en ole myöskään halunnut lisäksi ottaa paineita blogista. Liikenevän ajan olen hotjoogannut, tehnyt metsälenkkejä Maijan kanssa, meditoinut ja nähnyt kavereita sekä päivitellyt hieman vaatevarastoa syksyä ajatellen. Näistä päivityksistä on tulossa postausta tänne blogiinkin, pitkästä aikaa asukuvien muodossa! 


Näin Habitare-messujen inspiraatiotulvan jälkimainingeissa halusin esitellä teille ystäväni aivan todella hurmaavan CLT-kodin Espoossa. Tässä kauniissa kodissa on yhdistelty niin uusia ja vanhoja kuin kalliimpia ja edullisempia huonekaluja keskenään ja asunnon punaisena lankana ovat yksittäiset design-klassikot.


Kaunis vaalea värimaailma, puun lämpö sekä vuorostaan betonilattian rouheus luovat kontrasteja keskenään ja korkeaan tilaan sopii loistavasti Flos 2097* isompi versio 50 polttimolla. Elloksen Tanger-matto* muodostaa kaksin kappalein ison kokonaisuuden, joka rajaa kauniisti olohuoneen omaksi tilakseen (muistin virkistämiseksi, täällä kerron lisää, millainen matto kannattaa valita koiraperheeseen)Jos talon alakerta on kauniin neutraali, niin yläkerrasta puolestaan löytyy hurmaavia värejä - vierashuoneesta sinistä ja makuuhuoneesta salvian vihreää. Tässä kodissa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan harkiten ja kauniista esineistä on muodostettu mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Talon asukas on sellainen tyylitaituri, että hän voisi puolestani olla vaikka stailaaja tai sisustussuunnittelija ammatiltaan, sillä uskon, että kysyntää varmasti riittäisi!


Talon henkeen sopivat yksityikohdat toistuvat niin pintamateriaaleissa kuin myös esim. vetimissä ja valaisimissa. Valkoinen Louis Poulsenin AJ -lattiavalaisin* sopii kauniisti myös sängyn viereen, eikä kaipaa sen kummemmin yöpöytää kaverikseen. Mahdatteko muistaa vielä, miltä tämän valaisimen pöytäversio näytti meidän entisen kodin makuuhuoneessa?


Sauna- ja suihkutilat muodostavat tässä kodissa varsinaisen spa-osaston. Ja jos ette seuraa jo tämän upean kodin elämää Instagramissa, täältä voitte hypätä mukaan kelkkaan! Ja jos ette vielä katsoneet aikaisemmin Mikon ullakkoasuntoaystäväni boheemia kotiaByLassen kaupunkiasuntoa tai sielunsiskoni Ruotsin villaa, pääsette klikkaamalla inspiroitumaan.


Facebookissa teinkin pienen kyselyn, kumpaa haluatte lukea blogistani mieluummin, sisustamista ja tyyliä vai hyvinvointia ja ajatuksia. Vastauksen tulos vaikuttaa olevan aika yksimielinen, eli sisustus ja tyyli selkeästi kiinnostaa teitä lukijoita! Sillä linjalla varmasti edelleen pysytään, mutta mukaan joukkoon eksyy varmasti myös aina syvällisempiäkin pohdintoja – niiden kirjoittaminen kun on itselle todella mieluista!
Share:

4 kommenttia

 1. Wautsi mikä koti <3 Ja ihanan persoonallinen

  VastaaPoista
 2. Moi Sanna! Tässä tuli mieleen postausidea; erilaiset sisustuksen tyylisuunnat postaussarjana. Itseäni kiinnostaa hirmuisesti tällä hetkellä pehmeä hotellihenkinen sisustus keskieurooppalaisittain, yhdistelmä uutta ja jopa uusantiikkia.. Tällekin on varmasti oma sanansa ja kiinnostaisikin tietää ns. klassiset eri sisustustyylit! Toisaalta taas scandi-sisustuksen kulmakivet olisivat hauska postaus ja samoten esim. Laura Ashley tyyppinen siirtomaatyyli. Vink vink :)

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia vinkistä! :) Hotellihenkinen keskieuroppalainen sisustustyyli kuulostaa aivan ihanalta ja voisikin olla kiva perehtyä hieman erilaisiisn klassisiin sisustustyyleihin - laitan siis tämän korvan taakse! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig