2018/09/23

Kun sisustusbloggaajalla ei ole sisustamisesta kerrottavaa

Ajattelin aloittaa tämän päivän tekstin sisustuskuulumisilla, mutta ajatukseni ovat pyörineet oikeastaan aika paljon sen ympärillä, että itselläni ei tällä hetkellä ole sen kummimpia ajatuksia sisustamiseen liittyen, voitteko kuvitella! Tämä johtuu oikeastaan varmaan eniten siitä, että mökin sisustusprojektit tulevat olemaan jäissä nyt taas kevääseen asti ja mahdollinen kodin vaihtokin tullaan toivon mukaan toteuttamaan silloin. Tosiasiahan on, että eipä tästä meidän kaksiosta aina riitä kulmia sisustettavaksi tai kuvattavaksi, joten onneksi voin aina silloin tällöin jakaa inspiraatiota myös muussa muodossa - kuten vaikka näiden upeiden Sunday to Munday -liikkeen kuvien myötä!Olen välillä pohtinut sitäkin, että olenko hyvä sisustusbloggaaja ollenkaan, koska itselläni on niin vähän voimakkaita mielipiteitä sisustamiseen liittyen (no yksi ainut taitaa löytyä, ja se on tämä). Ajatukseni kopiointia vastaan kytkeytyy itselläni nimenomaan liiketoiminnan eettisyyteen, oikeudenmkaisuuteen sekä moraaliin ja nämä ovat itseäni puhuttelevia aiheita monessa muussakin asiassa kuin sisustamisessa.Ja mistä mielestäni hyvä keskustelu sitten koostuu? Yleensä tunteista, niiden jakamisesta ja niiden taustalla olevien syvimpien syiden löytymisestä. Ajankohtaisista ihmisyyteen liittyvistä aiheista, omasta ja muiden ihmisten tekojen ja sanojen välisistä paradoksaalisuudesta. Uraan liittyvistä asioista, ihmisenä kehittymisestä ja totuuden tavoittamisesta. Todella harvoin sisustamisesta, muodista tai ulkonäöstä - vaikka blogini perusteella tätä voi välillä ollakin vaikea uskoa.
Instastorien tekemässä kyselyssä teiltä lukijoilta tuli toive saada enemmän autenttista sisältöä kanaviini. Vaikka tiedän, että esteetikko sisälläni haluaa pitää sekä blogini ja instafeedini visuaalisesti yhtenäisenä, blogin Facebookin sivujen sekä storiesien puolelle tulee jatkossa sitten enemmän aitoakin materiaalia. Tosin, koen esimerkiksi etukameralle yksin puhumisen todella epäluonnolliseksi, joten sitä tuskin tulen koskaan harrastamaan - mutta muuten ajattelin tässä asiassa hieman raottaa enemmän verhoa elämääni.Ja mitä arkisiin kuulumisiin tulee, niin oikeastaan olen tämän koko viikon ollut aivan kamalassa flunssassa, tehnyt töitä vain kotona peiton alla ja käynyt Maijan kanssa lääkärissä, sillä hänellä todettiin toistamiseen värikalvontulehdus silmässä. Silmä onneksi toipuu, mutta silmätippojen laittaminen koiralle on aikamoista taistelua. Lisäksi olen tehnyt joitain kivoja syksyisiä hankintoja, suunnittelut syksyn tulevia töitä, pohtinut sitä, millainen on aito tai epäaito ihminen.Ja nämä kuvat sitten - jotain sisustukseen liittyvää kuitenkin! Kävin jokunen kuukausi sitten aivan ihanassa  Monday to Sunday Home-sisustusliikkeessä ihastelemassa heidän valikoimaa. Kauniita luonnonmateriaaleja ja vaikka mitä pehmeää ja pörreää oli liike pullollaan. Myynnissä oli myös kauniita vaatteita ja mukaan lähti vaaleanpunaiset samettinilkkurit sekä pitkä beige villaneule syksyn pukeutumista sulostuttamaan. Mietin vain kovasti, mahdanko näitä kenkiä edes raaskia käyttää, kun ovat niin sateelle herkät! Näiden kanssa vielä joku ihana syksyinen kukkamekko olisi kiva löytää näiden kaveriksi.
Share:

6 kommenttia

 1. Tuttu tunne monellakin tapaa. Aina ei vain ole sanottavaa sisustamiseen liittyen ja minullakaan ei mitään kovin voimakkaita ajatuksia aiheeseen liittyen ole kuin se että arvostettaisiin kaikkia makuja, koska makuasioitahan nämä ovat.

  Ja ps. Siihen etukameralle yksin puhumiseen tottuu ;) Joten eikun kuvaamaan. Maijalle ja sen emännälle paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin - kellä sitä aina olisi! Tämä voi myös monella tulla yllätyksenä, että vaikka blogini käsitteleekin pitkälti sisustamista ja tyyliä, ne eivät kuitenkaan arjessa näyttele itselleni kovin suurta roolia. Tämä on varmasti syy, miksi otan niiden suhteen kuitenkin aika rennosti ja annan niiden mennä aina elämässä omalla painollaan. Toisten kodit ja sisustamiset eivät itselläni myöskään herätä kummemmin tunteita tai ajatuksia suuntaan tai toiseen – paitsi tietysti silloin, jos niiden laittamiseen pyydetään apuani, niin toki sitten kerron toki mielipiteeni (ja silloin niitä mielipiteitä kyllä löytyy). Etukameralle puhuminen jätetään vielä - ehkä saatan jossain vaiheessa tehdä tänne blogiin jotain videopätkiä, mutta muuten varmaankin jätän sen muille! :D

   Poista
 2. Mä koen, että haluaisin jakaa enemmän mielipiteitä (sisustamiseen ja muuhunkin liittyen) blogissa, mutta joko pidän omia mielipiteitäni hölmöinä ja naiveina tai en usko osaavani kirjoittaa tarpeeksi fiksusti. Tosin nyt ajattelin täräyttää ilmoille oman mielipiteeni näistä aidoista ja epäaidoista ihmisistä.

  Ja kyl. Etukameralle höpöttelyyn tottuu. En minäkään sitä julkisesti tee (vielä) mutta kotona voin välillä turista sille etukameralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No blogi onkin aivan loistava kanava näiden mielipiteiden jakamiseen! Mahtavaa, että kirjoitit aiheen tiimoilta vielä postauksen ja olin kyllä sen suhteen samoilla linjoilla kanssasi. Muiden etukameralle höpöttelyjä on tosi kiva seurata - jatkakaa ihmeessä! :)

   Poista
 3. Ihana postaus Sanna!! Voi että! Mäkin rakastan puhua syvällisiä ja miettiä mistä asiat johtuvat jne. Sun kanssa ollutkin pari hyvää keskustelua :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja todellakin, syvälliset keskustelut ovat elämän suola. <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig