2018/08/02

Too hot to handle

Vaikka rakastankin hellettä ulkona, meidän kotona on ollut koko kuukauden aika epäinhimilliset olosuhteet, kun ilma ei kierrä ja lämpömittari osoittaa sisälämpötilaksi 30 astetta (tiedän, että tämä ongelma on teillä monilla muillakin ja en edes uskalla miettiä, millaista tämä on lapsille, sairaille ja vanhuksille). Liika kuumuus on alkanut näkyä itselläni siinä, että en syö, enkä nuku ja nestehukka tulee väkisinkin, kun mikään ei maistu. Olen kyllä onneksi saanut olla mökilläkin viilentymässä ja nyt löysin toisen hyvän viilennyspaikan kirjastosta! Tällä viikolla, kun tarkoituksena on vielä lomailla kotosalla, on viilennys tullut tarpeeseen ja mikä mahtava tunnelma kirjastossa onkaan! Olen lainannut ties mitä kirjoja aina kartanoiden historiasta tunneälyn saloihin ja odotan, että pääsen niitä ensi viikolla kunnolla Ruotsiin rannalle lukemaan. Tässä kohtaa olen vain kiitollinen, että päätimme lähteä Mallorcan sijaan Norjaan lomailemaan Ruotsin jälkeen, sillä Etelä-Eurooppaan ensi viikoksi luvatut 50 asteen helteet ei enää oikein houkuttele.


Syksyä on siis kiva odotella, ei pelkästään ilmojen viilenemisen toivossa, vaan myös syksyn pukeutumisen. Kuten aikaisemmassa alennuslöytö-postauksessa kerroinkin, teen monesti tulevan syksyn hankintoja kesän alennusmyynneistä, joissa myydään edellisen talven ja syksyn vaatekappaleita. Koska tyylini on hyvin klassinen, ei ole pelkoa vaatteiden muodista poismenemiseen - yleensä oma syy hankkia uusia vaatteita on lähinnä istuvampaan ja uudempaan malliin päivittäminen. Esimerkiksi tällä hetkellä Zadaan kautta myynnissä oleva musta Hugo Bossin villakangastakki on palvellut jo lähes viiden vuoden ajan. Keräsin teille alennusmyynneistä muutaman inspiraatiokollaasin syksyn ja talven vaatekaappia silmällä pitäen.Tämä modernin tyylikäs kokonaisuus voisi löytyä suoraan vaatekaapistani. Oikeastaan muilta osin oma vaatekaappini sisältääkin tämän tyyliset elementit, mutta kunnollisia kumisaappaita olisin edelleen vailla - nämä Hunterin saappaat vaikuttivat todella kivoilta yksilöiltä.
Leikittielevän naisellisessa asukokonaisuudessa tuo näyttävyyttä vaaleanpunainen villakangastakki. Itse en välttämättä uskaltaisi kyllästymisen pelossa värikästä takkia hankkia, mutta toisaalta tällainen piristäisi hurjasta talven harmaita hetkiä.

Ajattoman klassinen kokonaisuus pitää sisällään mustat suorat housut (check!), valkoisen paidan (check) sekä mustat nilkkurit (check!). Kokonaisuuden pehmentää ajaton kamelinvärinen villakangastakki, joka pitkien etsintöjen jälkeen löytyy nyt myös omasta vaatekaapista syksyä ajatellen. Tulen esittelemään sen myöhemmin syysvaatepostauksessa, mutta olin löytööni kyllä enemmän kuin tyytyväinen.

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

 1. Ei Sanna! Sanoit sen s-sanan vaikka nyt on vasta elokuu.

  Olen todellinen kesaihminen ja taalla Briteissa oli pitka ja ankea talvi, ja nama tan maan talot eivat ole kovin hyvin eristettyja, joten talvella taalla on todella kylma. Siispa nautin nyt kesasta ja toivon sen kestavan viela monta viikkoa.

  Trenssi- ja muut takit saavat odottaa.

  Mukavaa Norjan reissua ja hyvaa viikonloppua.

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hups! :D Elokuu on toki kesäkuukausi, mutta se ei näköjään estänyt haaveileimasta jo syksystä tässä lämpöuupumuksen jälkimainingeissa. Ymmärrän hyvin, jos liian kylmät olosuhteet ahdistavat - on kamalaa, jos kotona on liian kylmä. Kiitos paljon toivotuksista ja hyvää loppukesää sinulle! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig