2018/08/21

Mökkisisustukseen Slettvoll -henkeä


Kaupallinen yhteistyö: DesenioNorjan reissumme tarjosi meille upeiden vuoristomaisemien lisäksi myös runsaasti sisustusinspiraatiota hotellin sisustuksen sekä Stavangerin putiikkien myötä. Muistatte varmaan, että olen kertonut tavoittelevamme mökille norjalaista vuoristomajatunnelmaa Slettvollin henkeen? Osa mökin tiloista ovatkin ottaneet kesälomamme aikana askelia eteenpäin, sillä pääsin kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa valitsemaan kehystettyjä julisteita seinille.


Vaikka olenkin päässyt kodissamme jo aidon taiteen makuun Tanja Meskin taulujen myötä, koen, että mökille, jossa sisätilan lämpötila laskee aina talviaikaan peruslämmölle (vaikka mökki talviasuttava onkin), en uskaltaisi aitoa ja arvokasta taidetta hankkia. Näin ollen Slettvollin kalusteilla sisustettujen mökkien taulukollaaseista inspiroituneena halusin Desenion luontoaiheisten julisteiden avulla saada tummille hirsiseinille ilmettä.Päämakuuhuoneeseen päätimme tehdä sängyn päälle neljän taulun kollaasin vaakaan laitetettavista 30x40cm BranchesRocks in the water , Road ja Winter tree -julisteista. Kaikissa julisteissa toistuu sama luonto-teema ja ne sopivat mielestäni mustavalkoisina ja mustilla puukehyksillä hirsiseinän lämpöön tuomaan ryhtiä. Makuuhuoneen muusta sisustuksesta ajattelin kirjoittaa erillisessä postauksessa, mutta sisustus odottaa oikeastaan enää mattoa sekä sängynpäätyä. Haaveilen pellavansävyisestä, klassisesta napitetusta päädystä tilaan sekä pehmeästä matosta. Ensi kesänä seinät tulevat todennäköisemmin saamaan hieman tummemman ilmeen, joten hankintoja kannattaa vielä odottaa, että on sitten mahdollisimman vähän siirrettäviä huonekaluja.Mökin sisääntuloaulan seinälle, josta on käynti molempiin makuuhuoneisiin, asennettiin niin ikään kaksi 30x40cm taulua vaakaan. Toinen on Piano, josta käy ilmi perheemme musiikkiharrastus ja toinen Art Nouveau Staircase on puolestaan tyylikkään portaikon kuvaelma. Se, miten Pariisilainen portaikkko ja Keski-Suomessa sijaitseva mökki nivotaan yhteen on itselleni vielä mysteeri. Ehkä muutama JoMalonen kynttilä siihen auttaa?Haluaisin mökille muitakin luontoon ja metsästykseen liittyviä sisustuselementtejä, sillä kyseinen harrastus kulkee meillä suvussa. Yllättäen eläinrakas allekirjoittanut ei ole osallistunut viime aikoina kalastukseen, hirvestykseen saatikka peijaisiin. Sinänsä aika ristiriitaista, koska hirvenliha on kuitenkin aivan luomua ja toistaiseksi syön vielä lihatuotteita muussa muodossa. Nämä on näitä elämän paradokseja, joihin ei varmaan koskaan saa järkevää selitystä.Mikäli tekin ihastuitte näihin Slettvoll henkisiin julistekollaaseihin, pääsen tarjoamaan teille lukijoille koodilla "INSPIREDBYLOVE" 25% alennusta julisteista* 21.-23.8 välillä. (*Ei koske kehyksiä tai handpicked- / collaboration-osioiden julisteita).  Löysin Desenion valikoimista vielä lukuisia mökkisisustukseen sopivia julisteita, olohuoneen seinille mahtuisi hyvin vielä esimerkiksi Forest tai Wooden pier.

Share:

6 kommenttia

 1. Olisi kiva kurkistaa enemmän teidän mökkiin ja sen pihaan/ympäristöön :) Oletko tehnyt mökistä esittelypostausta? Jos et niin sellainen olisi postaustoiveena. t. mökkihöperö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta! Mökkijuttuja tulee varmasti enemmänkin tässä, kunhan asiat siellä aina pikkuhiljaa etenevät :) En ole tehnyt mökistä mitään esittelypostausta, mutta jotain ulkokuvia näkyy ainakin näissä postauksissa

   http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.com/2018/06/maalla-ja-kaupungissa.html

   http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.com/2018/06/mokkikausi-korkattu.html

   http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.com/2017/06/mokki-rentoutumispaikka-vai-tyoleiri.html

   Poista
 2. Ihan nappivalinnat. 👍 Ja tuo teidän makuuhuone näyttää tosi ihanalta ja kutsuvalta. Vähän saattaa mökkikuume nostaa päätään täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Itsekin näistä tykkäsin kovasti ja kiva kun olen löytänyt sisustuksen punaisen langan mökille, joka sopii rakennukseen ja ympäristöön. :)

   Poista
 3. Onko nama kuvat teidan omalta mokilta vai Norjan majapaikasta? Upea joka tapauksessa.

  Tiedatko saisiko ale-koodin voimassaoloaikaa pidennettya? Luen tata postausta 24.08 eli liian myohaan...

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on meidän omalta mökiltä. Kiitos paljon! Päämakuuhuoneessa on toki vielä tehtävää, mutta kiva kun jotain saa aina eteenpäin. Harmi tuo alekoodijuttu, kysyin asiasta, niin valitettavasti koodia ei saa pidennettyä. Nyt Deseniolla on kuitenkin -25% alennus tämän viikonlopun ajan valituista julisteista. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig