2017/07/30

Kesäpäivä Suomenlinnassa


Aivan upeat ilmat ovat hellineet Helsinkiä ja pääsimme nauttimaan vapaasta sunnuntaista Suomenlinnaan piknikin merkeissä. Halusimme päästä mahdollisimman helpolla ja nappasimme kotoa vain Hermesin Avalon -viltin (ei ehkä mikään varsinainen piknik-viltti) mukaan sekä piipahdimme Cafe Esplanadissa hakemassa lohella täytettyjä leipiä ja juotavaa matkaan.



Kuten arvata saattaa, moni muukin oli ottanut näin kauniina kesäpäivänä suunnaksi Suomenlinnan ja eteläpäädyn rantakalliot olivat täynnä auringosta nauttivia vieraita. Onneksi kuitenkin löysimme läheltä rantaa valkoisenaan kukkivan puun katveesta varjoisan paikan viettää kesäpäivää.



Päälle valikoitui Onlyn valkoinen pitsimekko, jonka bongasin Charin vinkkaamana Booztin* alennusmyynneistä. Huomasin kuitenkin harmikseni, että se oli päässyt jo loppumaan, mutta vastaavia mekkoja löytyy runsaasti vielä, kuten esim tämä* ja tämä* upeus. Valkoinen pitsimekko sai seurakseen aikanaan Miamista hankkimani sandaalit sekä ranteellisen hopeisia koruja.



Puun katveessa oli juuri sopivan viileää nauttia eväitä ja levätä. Vieressä kukkivat valkoiset kukat tuoksuivat hennosti ja meri kimmelsi taustalla - mitä sitä muuta voisi ihanalta kesäpäivältä odottaa!



Lomamme alkaa vasta elokuussa ja tuntuu, että ainakin ilmojen puolesta kesä on parhaimmillaan. Vielä pitäisi jaksaa pakertaa muutama viikko ennen ansaittua pysähdystä, mutta onneksi tässä on kaikkea kivaa tekemistä suunnitteilla, kuten Balmuirin Esplanadin myymälän avajaiset (jonka tiimoilta tulossa muuten ihan mieletön arvonta!), vierailua Allas Sea Poolilla sekä erilaisia illanviettoja ulkomailta saapuvien kavereiden kanssa. Ei se kesä vielä siis ole loppunut -vasta alkamassa, jos minulta kysytään!

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

  1. Ihanalta vaikuttaa kesäpäivä Suomenlinnassa. Me olemme mökkilomalla Kolilla ja kerrankin täälläkin sattuu olemaan lämmintä! Nautitaan siis:)
    Tuo pitsimekkonen on tosi kaunis ja tästä muistui, että itsellänikin on valkoinen pitsimekko unohtunut tangolle roikkumaan, joten kiitti muistutuksesta, otan sen täältä palattuani käyttöön. Niin, jos säät antaa myöten:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikutti ja todella oli! Näiden rankkasateiden jälkeen sitä taas ihmetyttää, oliko tuollaisia ilmoja oikeasti olemassa? :D

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig