2017/07/06

SuunnittelukohteeniPääsin vihdoin näyttämään teille palasia yhdestä tämän kevään sisustussuunnittelukohteestani, Espoolaisesta omakotitalosta, jonka asukkaille sain olla valitsemassa huonekaluja. Tänä vuonna itselläni ei valitettavasti ole Mikkelin asuntomessuilla omaa kohdetta, mutta pääsen onneksi sinne lehdistöpäivänä tutustumaan, joten lempikohteistani on sitten tulossa postausta myöhemmin!Harmikseni en ollut ottanut laajakulmalinssiä mukaan, mutta toivottavasti näistä kuvista saa jonkinlaisen käsityksen tilasta ja sisustuksesta ylipäätään. Asiakkaan kotiin haluttiin maanläheinen, mutta jonkin verran myös ylellinen tunnelma, joten mielestäni täydellinen sohvavalinta heille oli Adean uutuus Mr. Jones sohva. Sohva mukailee perinteisempää Howard -sohvaa, mutta on kuitenkin astetta riisutumpi versio. Sohvan yhteyteen valittiin niin ikään Adean Plateau -pöytä, tällä kertaa mustalla marmorilla. Valkoista marmoria onkin näkynyt jo paljon, mutta musta sekä vihreä taitavat olla hieman harvinaisempia täällä meillä Suomessa käytettynä? Ruotsissa sensijaan esimerkiksi vihreä marmori on ollut jo pitkään muodissa.


Ruokatilassa sijatsivat niin Calligarisin Heron -ruokapöytä (ohut ilme miellyttää myös suunnittelijaa kovasti), kokovalkoiset seiskatuolit sekä Flosin 2097/30 kattokruunu kromisena. Takana pilkottaa Adean Bo:n daybed, joka valittiin ikkunan eteen toisen sohvan virkaa ajamaan.


Kohteessa isoa roolia näytteli myöskin taide ja tänne maalasi taitelija Tanja Meski mittatilauksena kaiken kaikkiaan viisi teosta eri huoneisiin. Asiakkaani oli ihastunut Tanjan töihin aikaisemmissa suunnitelukohteissani, enkä yhtään ihmettele! Taideteos ikäänkuin sitoo tilan värit yhteen jokaisessa huoneessa, alla pieni pala perheen hurmaavan tyttären huoneesta.


Muistattehan, että Tanja Meski tekee edelleen personoidulla otteella blogini lukijoille erikoishintaan teoksia, joten jos omat seinäsi huutaa taidetta, niin suosittelen kontaktoimaan taiteiljaa ja mainitsemaan, että olet blogini lukija.

Lopuksi tahtoisin kiittää teitä lukijoita jokaisesta kommentista ja viestistä, joita jätitte niin blogin, instagramin kuin facebookinkin kautta edelliseen postaukseen liittyen! Aivan ihana fiilis tuli, kuin luin teidän empaattisia kirjoituksia. Haluisin kuitenkin vielä täsmentää, että kyseessä ei ole varsinainen biologinen lapsettomuus, vaan enemminkin harmitus koski omaa elämänpolkua. Monet vuodet on mennyt sellaisissa ihmissuhteissa, jotka eivät loppujen lopuksi ole johtaneet mihinkään ja vaikka jokainen on ollut kasvattava sekä tärkeä suhde, olisin ehkä toivonut, että se oikea olisi tullut hieman aikaisemmin vastaan. Pohjimmiltaan uskon siihen että kaikella on tarkoituksensa, mutta inhimilliset tunteet ovat osa elämää ja kuten joskus joku viisas on sanonut: tärkeintä elämässä on olla ihminen ja sitten vasta ihmisiksi.
Share:

5 kommenttia

 1. Osaatko sanoa mikä kangas sohvassa? Vähän himottaisi uusi vaalea beige verhoilu omaan Adean Bandiin, koska nykyinen harmaa tuntuu kovin synkältä.

  Kohde näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas oli muistaakseni Aurora, josta löytyy monta kaunista sävyä! Kiitos paljon! :*)

   Poista
 2. Todella hyvällä maulla sisustettu, tulee lämmin ja kutsuva olotila. Me olemme myös miettineet vaimon kanssa suunnittelijan hankkimista, koska nimenomaan onhan koti kuitenkin se tärkein paikka. Pidän erityisesti tuon sohvan tuotesuunnittelusta, todella mukavan näköinen ja silti eikö ole vielä vuodesohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista! Kyseessä on Adean sohva, tämä ei valitettavasti vuodeversio. Ja ehdottomasti kannatan kotiin panostamista, teen edelleen sisustuskonsultaatioita, mikäli sellainen teitä kiinnostaa, niin laittakaa vaikka sähköpostia. sanna@inspiredbylove.fi

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig