2017/07/18

Kesällä Porvoossa kerran


Asuntomessuhulina käy blogeissa kuumana ja ajattelinkin oman postauksen suhteen ottaa aikalisän, että ei joka sivustolla vilkkuisi samat Mikkelin kulmat. Mikkelin sijaan suunnataankin nyt viikon takaiselle päiväreissulle yhteen kesän lempikaupunkiini eli Porvooseen. Uskon, että Porvoo on todella monen kesäkaupunkikohde, enkä yhtään sitä ihmettele, sillä joen rannan vanha kaupunki pikkukujineen, putiikkeineen ja kahviloineen tarjoavat mitä mahtavimmat puitteet kesäpäivään.


Yksi lempiliikkeeni Porvoossa on By Pia's, jonka tyyli on omaan makuun ehkä hieman boheemi, mutta kuitenkin kodikas ja raikas. Pellavaa, rouheita materiaaleja, lyhtyjä ja korikasseja -liikkeestä löytyy vaikka mitä kivaa esimerkiksi kesäasunnon sisustamiseen ja miksi ei kotiinkin. Salaa haaveilen meidän Keski-Suomen järvenrantamökin kaveriksi aina pientä villaa Porvoossa meren rannalla, jossa olisi valkoiset lankkulattia ja Hampton's tyylinen sisustus sinisellä, valkoisella ja beigellä toteutettuna. Sellaiseen kotiin By Pia'sin valikoima olisi kuin nakutettu.


No nyt ei ole hetkeen sellaisia sisustusongelmia kohdattavana, mutta sen sijaan ajattelin tehdä inspiraatiopostauksen meidän nykyiseen mökkiin liittyen. Tummat hirsiseinät ahdistivat itseäni pitkään, mutta olen kääntänyt tämän asian uhkasta mahdollisuudeksi ja lähtenyt rakentamaan mökille Slettvollin tyyliin tummaa kokonaisuutta valkoisen skandinaavisen kesäasunnon sijaan. Mökin sisustusinsipiraatiosta on tulossa postausta tarkemmin myöhemmin ja varmaan loppukesästä tarkoitus olisi myös esitellä blogin puolella hieman päivitettyä lopputulosta!


Nämä upeat lyhdyt muuten sopisivat upeasti esimerkiksi mökin kuistille ja muhkea valkoinen sohva torkkupeittoineen ja tyynyineen oikein kutsuu rentoutumaan. Rentoutumisesta puheenollen, vietimme viime viikonlopun mökillä tekemättä y h t ä ä n  m i t ä ä n -tästä jos jostain voi olla tällainen touhutiina ylpeä.


Toivon, että kesä jatkuu tällä samalla rennolla linjalla ja tämän viikon aikana olisi tarkoitus tavata useampaakin ulkomailla asuvaa ystävää, jotka ovat Suomessa käymässä. Kesäinen Helsinki kauneimmillaan ja paljon kauniita paikkoja, joissa vierailla. Viikonloppuna on tarkoitus viettää grillibileitä, joten toivotaan, että sää suosisi!
Share:

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia ja tuo By Piasilla on kieltämättä upea hieman boheemi fiilis.
  Itse tummien sävyjen ystävänä jään mielenkiinnolla odottamaa mökkipostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Uskoisin, että sitä saadaan loppukesästä :)

   Poista
 2. Tuo on totta, että uuvuttavaa on lukea samaan aikaan joka tuutista noista asuntomessuista, joten ihan järkevä veto. Itse olen suuntaamassa messuille tulevana tiistaina, joten välttelen messuista lukemista, sillä tahdon nähdä ne tavallaan itse ensin:)
  By Piasilla on kyllä sellainen mökille sopiva sisustustyyli ja vaatteet ovat myös rentoja. Yllätyin, että nuo pellavavaatteet ovat kuitenkin aika kovia ja karheita. Mutta tämä kuulemma poistuu pestäessä, saas nähdä, koska minulla roikkuu yksi mekko sieltä ostettuna, kuinka monta kertaa sitä pitää pestä, jotta pehmenee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tällä hetkellä jaksa koko asuntomessupostauksia, saatikka tehdä omaa! :D Yritän ottaa niihin jonkin toisen näkökulman, niin ehkä se kirjoitus tästä alkaa luonnistumaan. By Piasin tyyli on todella ihana. Mahtaako tuon sinun pellavamekon saada rumpukuivattua? Se on ainakin itsellä vähentänyt pellavatuotteiden kovuutta.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig