2017/08/02

Balmuir Brand Store Helsinki


Pääsin jakamaan teille maistiaisia huomenna avautuvasta Balmuir Brand Storesta, jonka kutsuvierastilaisuudessa eilen piipahdin. Pohjois-Esplanadille avautuva konseptimyymälä sisältää niin ylelliset sisustustuotteet kuin myös asusteet ja kosmetiikan. Lähitulevaisuudessa Balmuirilta on luvassa myös laukkumallisto aivan uskomattoman pehmeästä norjalaisesta lampaannahasta (samaa jota mm. Chanel käyttää) ja tämä tulee varmasti jatkamaan hienosti Balmuirin tyyliin sopivaa laadukasta linjaa!


Tämä useiden kansainvälisten luksus-brändien kyljessä sijaitseva liike oli suunniteltu aivan viimeisen päälle, Balmuirin omia tuotteita ryhdittivät niin Timberwisen upea kalanruotoparketti, Adean sohvat sekä VM-Carpetin sisalmatot -aivan mieletön sisusuksellinen kokonaisuus, jonne olisi voinut jäädä vaikka asumaan!


Balmuirin tarina on varmasti teille monelle lukijalle tuttu, mutta kaikille todennäköisesti ei. Balmuir on siis suomalainen perheyritys, joka on laadukkaiden tuotteiden sekä onnistuneen brändäyksen avulla päässyt niin Ruotsin kuninkaallisten hovitoimittajaksi kuin myös Arabiprinsessojen asustajaksi. Balmuir mielletään usein ranskalaiseksi tuotemerkiksi, sillä se ei hengi yhtään kotimaisia viboja vaan enemminkin keski-eurooppalaista, arvokasta mutta ei pröystäilevää luksusta.


Balmuir storen tuleva myymäläpäällikkö (jonka upeaa instatiliä pääsette muuten seuraamaan täällä) kiikutti minulle heti pian sisään astuttuamme mielettömän pehmeät, puuteriroosat poronnahkaiset hanskat nähtäväksi, sillä hän sanoi että ne ovat aivan näköiseni - ja kuinka oikeaan hän osuikaan! Tuollaisilla kelpaisi kyllä ottaa vastaan kylmempiäkin ilmoja.Liikkeen mittatilauksena teetetyt hyllyjärjestelmät olivat saaneet inspiraatiota Pariisissa sijaitsevien, suurien muotitalojen luksus-liikkeistä. Lasi ja kitinsävyiset kaapistot toivat ripauksen skandinaavisuutta brändin muuten niin eurooppalaiseen ilmeeseen.


Vasta näitä kuvia selatessani bongasin muuten nämä aivan upeat nahkaiset verhotasselit! Nekin on tainnut vasta tulla mallistoon ja sopisivat kyllä upeasti myös meidän verhoihin, sillä tykkään ripustaa niitä toisinaan hieman pariisilaisittain nippuun, kuten tässä kuvassa näkyy.


Ja uuden myymälän avajaisten kunniaksi pääsin järjestämään teille lukijoille aivan mielettömän arvonnan, jonka paljastan huomenna! Arvonta suoritetaan instagramin puolella, joten kannattaa pysyä kuulolla. 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig