2014/06/18

Adea Tre


Valitsimme töissä kankaita Adean osaston uusiin tuotteisiin ja ihastuin erääseen vaaleanpunaiseen uutuuskankaaseen. Valitettavasti osastomme sai lähinnä kaupallisia harmaanbeigejä sävyjä, vaikkakin yritin ehdotella tätä ihanaa uutta kangasta edes tyynyihin. No, tahtoni ei mennyt sitten läpi, mutta Adealta ratkaisivat pettymykseni lähettämällä omaan Tre -rahiini uuden hupun kyseistä kankaasta -se on aikas ihana! Vaaleanpunainen, vihertävään taittava beige, valkoinen ja kupari miellyttää tällähetkellä todella paljon yhdistelmänä.


Kankaassa on harmaa pohja ja päällä vaaleanpunainen kudonta. Flow -tyynyn tavoin se sisältää villaa ja tuntuu todella napakalta. Kaisan kauniit printit odottavat seinää vasten vielä paikkaansa olohuoneessa. Haluaisin tuohon olohuoneen tyhjälle seinälle matalan String-kokonaisuuden, johon voisi sijoitella kirjoja ja muita esineitä. 


 Erityisesti tällainen matala 85cm valkoinen String-kokonaisuus houkuttelisi. En tosin tiedä, sopiiko se tuota tiiliseinää vasten miten hyvin. 
Via

Toinen vaihtoehto olisi sitten tietysti täyskorkea, kuten Annen blogissa on saanut ihailla. 

Kumpikohan olisi monikäyttöisempi?

// Loving the mixture of light pink and copper and dreaming about String -system for our wall.

Share:

12 kommenttia

 1. Itse uskon että se korkeampi on monikäyttöisempi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää nähtäväksi! :) Mihin taulut sitten kannattaisi sijoittaa?

   Poista
 2. Ihanat uudet päälliset ♡
  Mä tykkään String kokonaisuudesta.
  Mukavaa juhannusta kaimaseni.

  VastaaPoista
 3. Aaah, tuo string hylly on niiin kaunis <3.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihana linkkauksesta <3
  Mä tykkään molemmista Stringeistä, mutta ehkä suosittelen kuitenkin ennemmin korkeaa, kun teillä on jo se matala taso samassa huoneessa. Usein se ei ole niin kivan näköistä jos huoneen kaikkia seiniä kiertää about saman korkuisia kalusteita.

  Mutta metsään et mee kummallakaan setillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai <3 Ajattelin että matalan päälle saisi sitten nuo taulut :) Muuramen Ikoni-kaappi tuolta kulmasta lähtee jokatapauksessa pois ja sitten jäisi vain tv-taso, joka on jo selkeästi matalampi. Mutta katsotaan.. vähän mietityttää,että miltä tuo String näyttää tiiliseinää vasten.

   Poista
 5. Korkea on varmaan monikäyttöisempi,kun voi siirtää muuallekin. Valitsisin silti matalamman, jotta kaunis tiiliseinä jäisi näkyviin.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig