2014/06/15

If I had a girl

Haaveilen usein vauvan, erityisesti tyttövauvan, huoneen sisustamisesta. Olisi niin mieletöntä, että saisi oikein luvan kanssa käyttää hempeää vaaleanpunaista, ostella tyllihameita ja muuta kaunista. 


Prinsessan huoneen seinät olisivat tietysti haalean roosat ja hän nukkuisi Stokke Sleepi -sängyssä. Uudintangon harso suojaisi nukkuvaa vauvaa. Eamesin keinutuoli sopisi keinutteluun ja huoneessa olisi tietysti myös Muuramen Molla-hoitopöytä.

Via
Less is more -yrityksen sivuilta nappasin täydellisen tunnelmakuvan, jonka tyylinen huone voisi olla -utuisia pastilleja, vaaleaa puuta, valkoista ja harmaata. Sellaisia prinsessahaaveita tällä kertaa! 

// Inspiration for baby girl.

EDIT Kyselyistä johtuen tarkennus: vauvakuumetta ei ole, ainoastaan vauvan huoneen sisustuskuume :D

Share:

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joidenkin asiakkaiden lastenhuoneita olenkin päässyt jo sisustelemaan, se on kivaa! :)

   Poista
 2. Ihana huone! En tiedä inspiroiko sinua yhtä paljon suunnitella pojan huonetta, mutta pienen pojan äitinä heitän tällaisen haasteen ilmaan :). Minäkin tykkään neutraalista ja harmonisesta...

  Vaikka tuo on ihana huone, täytyy sanoa etten tykkää pinkistä. Jos mulla olis tyttö, huone olis varmaan samanlainen kuin pojalla... maanläheisiä värejä, valkoista, pehmeitä materiaaleja.

  Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Ehdottomasti voisin toteuttaa pojankin version.. mutta silti pastellisävyillä ;) Itsekään en tykkää mistään överipinkistä, mutta hento vaaleanpunainen pieninä pintoina harmaan ja valkoisen kanssa näyttää kyllä ihanalta. Maanläheiset värit ja pehmeät materiaalit kuulostavat hyvältä!

   Poista
 3. <3 ihana , tykkään myös vikasta kuvasta super paljon.
  Hei kesän jälkeen tuut meille, joohan :))) Mihin tää aika menee?!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa osua aika yksyhteen nämä meidän maut! :) Ehdottomasti tulen piipahtamaan teillä, mullahan on tässä kesälläkin jonkin verran arkivapaita, että ilmoittele vain kun olet siinä kunnossa että et oksenna :D

   Poista
 4. Ihana tunnelma tosiaan tuossa inspiskuvassa. Itsekin monesti haaveilen vauvahuoneen sisustamisesta. Jotenkin tuntuu että oma "vauva" (kohta 9 v) on ollut yli sen iän jo aika lailla ikuisuuden. Nykyään huonetta ei enää saa niinkään sisustaa, vaan omat jutut on pojalle tärkeitä ja niidne pitää näkyä. Ymmärtäähän tuon ;). Vauvanhuoneessa jotenkin kaikki on niin puhdasta ja kaikki uusi on vielä edessä. Ehkä se on se fiilis, tai sitten se rauha joka inspiroisi sisustamaan ihanaa tilaa...

  Oikein mukavaa juhannusta Sanna sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Tuota vaihetta en olekaan vielä ajatellut, että mitä sitten kun lapsella on myös oma tahto... hihii. Ja eihän sitä tiedä jos vaikka tyttökin on jokin rock-henkisempi tapaus ja haluaa seinille vain julisteita tai mustaa.. Uskon että tuossa sun kuvailemassa fiiliksessä on perää. <3 Ihanaa juhannusta myös sinne teille! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig