2014/01/07

1x2


Eilen vilautin nopeasti tuota 1x2-malliston tyynyä, joka koristaa nyt joulusta riisuttua olohuonettamme. Ehkä tämä on pieni askel kohti kevättä. Tekin olitte samaa mieltä kanssani, että musta-valkoinen graafinen tyyny on tosi herkku! Tämä 1x2 oli itselle uusi tuttavuus, mutta ei se ole ihme sillä kyseessä on ihan tosi tuore kotimainen sisustusbrändi, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin vasta viime keväänä.


Tekstiilit tehdään Suomessa, sillä yritys haluaa tietää tasan tarkkaan, missä olosuhteissa tuotteet valmistetaan. Luonnollisesti tämä näkyy hieman myös hintalapussa, mutta eettisyys ja kotimaisuus ovat monelle tärkeä arvo nykyään ostopäätöksiä tehtäessä. Tyynynpäällisen materiaali on kevyttä neulosta ja kokonaan aitoa villaa. Villa on tosi hyvä materiaali, sillä se on hengittävä ja itsessään likaa hylkivä.Kaksi kertaa vuodessa tulee uusi mallisto, johon sekoitetaan musta-valkoisen graafisuuden lisäksi jotain sesonkiväriä (ei ole vaikea arvata, että allekirjoittanut toivoisi sekaan puuterivaaleanpunaista ;) Tämänhetkisen malliston löydät brändin nettisivuilta ja jos haluat pysyä uutuksissa mukana, niin käy tykkäämässä heidän Facebookia.

Keväisistä sävyistä puheenollen, minkä värin sinä uskot olevan seuraavan kevään hitti?

// New finnish textile brand 1x2 and their lovely pillow, Seitti.

*Postaus on toteutettu yhteistyössä 1x2 -brändin kanssa.
Share:

13 kommenttia

 1. Tuo tyyny on aivan ihana! Voisin ehdottomasti ottaa omaankin kotiin!

  VastaaPoista
 2. Ihana tyyny.. kevään hittiväri! Veikkaan keltaisen jatkuvan.. tai sitten tuo vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
 3. Olen ihaillut näitä tyynyjä blogeissa, mutta harmikseni en "osaa" sisustaa kuvioilla. Vaikka muilla kodit näyttävätkin kauniilta, vaikka onkin sekoitettuna eri printtejä/kuvioita, niin aina jostakn syystä omassa kodissa ne saavat aikaan levottoman tunnelman. Jäänen siis ihailemaan näitä teillä muilla :) Tuosta sohvan toisesta tyynystä olisin kiinnostunut, onko se musta vai tumma harmaa? Pellavaa? Mitä merkkiä? Teidän olohuone on niin kaunis, edelleenkin vain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! :) Varmasti osaat sekoittaa printtejä, se on vain tottumiskysymys. Näissä kuvissa aina myös helpottaa se, että ne saa rajattua, eli kuvaan sopimattomat asiat jäävät ulkopuolelle ;) Paljon myös vaikuttaa, että onko muuten tavaraa miten esillä, esim. meillä ei ole paljoa mitään, niin hyvin mahtuu sinne muutama printtikin. Tuo toinen tyyny on H&M homen pellavatyyny, musta juurikin.

   Poista
 4. Katsoin juuri pari jaksoa Suomen kauneita kotia netistä ja tykkäsin kovasti kodistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla Hanna! :) Paljonhan tässä on ehtinyt muuttuakin jo, sisustus elää koko ajan.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig