2014/01/11

H&M Home Spring 2014


Via

H&M Home -malliston kevätvalikoima tälle vuodelle näyttää noudattavan samaa herkkyyttä, kuin edellisen postauksen Pantonen valitsema trendiväri 2014. Puuteriroosaa, tummaa harmaata, valkoista ja kanervan sävyjä. Kokonaisuus viimeistellään marmorilla, kullalla sekä hopealla. Tykkään kyllä todella paljon!

Iskeekö teihin tällainen herkistely?

// H&M Home SS 2014 with mauve and grey. Love it!
Share:

10 kommenttia

 1. Keväällä sitä roosaa aina yritän rakastaa, mutta kyllästyn aina tosi nopeasti ja palaan musta-harmaa-valkoiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös! :)
   Vaaleanpunainen ja sen kaltaiset värit inspiroi kevät-talvella ja keväällä sitten keltainen. Katsotaan miten tänä vuonna käy, mun värikokeilut on aina niin lyhyitä. ;)

   Poista
  2. Hihi! :D Mulla roosa on kestosuosikki ollut ikuisuuden niin sitä on monesti ympärivuoden jossain tilassa. Siksi tämän vuoden trendi on erittäin mieluinen! ;)

   Poista
 2. Meille ei varmaankaan kovin paljon värejä tule, mutta nämä kuvat ovat kyllä kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo yhdellä tyynyllä ja kukilla saa paljon muutosta aikaan ja ne on helppo vaihtaa nopeasti poiskin, jos kyllästyttää! :)

   Poista
 3. Kuvat ovat todella kauniita. Mielestäni teidän kotiinne sopii nämä värit täydellisesti. Puuterisävyt ovat meilläkin käyneet kääntymässä, mutta aina palaan mustavalkoiseen ja harmaan skaalaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen aina pohtinut, että mikä itseä näissä herkissä sävyissä viehättää.. Vaaleanpunainen on vaan niin mun juttu, sävy vaan muuttuu. Ennen tykkäsin ihan rehellisestä vaaleanpunaisesta, mutta nyt vanhemmiten on sävy muuttunut sellaiseen vanhaan roosaan ja puuteriroosaan, katsotaan miltä kanerva näyttää meillä!:)

   Poista
 4. Kaunista! Näitä sävyjä pukkaa mun huomisessa postauksessa :) Ihanaa iltaa, Sanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ne sopii teillekin tosi hyvin harmaan eri sävyjen kaveriksi! :) Nappivalinta!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig