2014/01/09

Tulevia säyvjä

Kuvassa vasemmalla on Tine K:n tunnelmakuva ja oikealla Pantonen vuoden 2014 värin mukaelma  "Radient Orchid" Pinterestistä bongattuna. Huomaako joku yhteneväisyyksiä kuvassa? Ei voi kyllä mitenkään olla sattumaa! Sama kanervan sävy, mustaa tehosteena, harmaata, vihertävän beige ja ripaus kultaa. Näitä sävyjä ajattelin itsekin käyttää tulevan talven ja kevään aikana sisustuksessa.
Muutama juttu on jo lähtenyt tilaukseenkin ja en malta odottaa miltä lopputulos tulee sitten näyttämään.

Mitä värejä sinun kotonasi tullaan näkemään tänä vuonna?

// Love this mauve color, Pantone colour of the year 2014.
Share:

10 kommenttia

 1. Kauniit sävyt! Olisin kysynyt Egg-tuolista, josta olet kirjoitellut. Oliko aiemmin mainitsemasi Vepsäläisen tarjous n3600 eur umpeutunut jo? Havahduin myöhässä,nyt hinta näyttäisi olevan yli 5000.. :/ Se tuoli on1. Sisustushaaveeni jo vuosien takaa, onnea sinulle hankinnasta!

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tarjous on tosiaan jo umpeutunut pari kuukautta sitten :( Harmi kun jäit ilman tuolia! Mutta uskon, että vastaavaa kamppista tullaan näkemään lähivuosinakin, jos ei ens vuonna niin toivottavasti sitä seuraavana. Hinnat on juuri noussut pari sataa euroa eli hinta on nyt sen reilu 5000e. No tuoli on todellakin ihan ykköshaave, en yhtään ihmettele! :)

   Poista
 2. Juuri tätä aksenttiväriasiaa olen pohtinut tänään. Konjakinruskea on yksi mahdollinen vaihtoehto. Muuten ei mitään hajua... Violetti vois olla yksi vaihtoehto, sitä löytyisi jo kaapistakin valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konjakinruskea on kyllä aivan ihana!! :) Tuollainen harmaanliilanvaaleanpunainen on niin kiva väri, kun sitä voi yhdistellä moneen.

   Poista
 3. Kanerva on uusi piristävä sävy! Ympäri mennään ja yhteen tullaan, myös kymmenen vuotta sitten kanervan sävy oli nouseva trendi, me saimme silloin häälahjaksi mm. astioita kanervan sävyissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Voi että, niin varmaan onkin. En uskalla ottaa sävyä hirveästi, vaan pieninä yksityiskohtina kevään mittaan! :)

   Poista
 4. Miellyttää kovasti tuo kanervan väri. Hempeä vaaleanpunainen myös aina :) Niihin sopii juurikin jo jonkun mainitsema konjakinruskea tos hyvin. Mä kyllä tykkään yhdistää noihin myös ihan vitivalkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen sopii kyllä kaikkeen! Tuo kanervan sävy on namu ja juuri sopivasti saan blogiyhteistyönä yhden tuotteen siinä sävyssä, niin siitä se ajatus sitten lähti! :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig