2014/01/01

2014: do all things with love


Tervetuloa vuosi 2014!

 Taas on aika kääntää yksi lehti elämästä ja jättää vuosi 2013 taakse. Voisi olla jonkinlaisen tilinpäätöksenkin aika. Blogini ensimmäinen vuosi piti sisällään kaikkea uutta ja mukavaa; samanhenkisten ihmisten tapaamista, uusia tilanteita, lehtikuvauksia, tv-esiintymisiä ja kivoja blogilahjoja. Niin ihanaa kuin tämä sisustaminen ja tyynyjen pöyhintä onkin, kaikki (me sisustusbloggaajatkin) tietävät, että näistä ei kuitenkaan ole elämän sisällöksi -se hankitaan jostain muualta. Itse uskon, että elämämme tarkoitus on rakkaus ja toivon, että pystyisin toimimaan omassakin elämässäni rakkauden, eikä pelon, ohjaamana.

Rakkauden täyteinen vuosi 2014 -mitä se sitten mahtaisi tarkoittaa? En ole tehnyt mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia, mutta tavoitteenani on tulevan vuoden aikana keskittyä enemmän asioihin, jotka tuovat iloa elämään ja parantavat hyvinvointiani. Kun itse voi hyvin, on mahdollisuus auttaa myös muita. Puoli vuotta tauolla ollut tanssiharrastus on tarkoitus herättää taas henkiin, haluan palata joogan pariin ja tavata enemmän läheisiäni. Haluan elää enemmän, olla läsnä enemmän, sillä läsnäolo on suurin lahja, jonka toiselle ihmiselle voi antaa. Rakkaus on läsnäoloa, ihmisten hyväksymistä sellaisena kuin he ovat ja henkistä kasvua. Joskus rakkaus vaatii myös ikävempiä asioita, kuten luopumista, niiden ikävempien asioiden suoraan sanomista ja anteeksiantoa. 

Toivon teille kaikille lukijoille rakkauden täyteistä vuotta 2014! Toivottavasti pysytte blogini matkassa myös tänä vuonna, sillä yhdessä tätä matkaa on huomattavasti mukavempi taivaltaa.

p.s. Jotta juttu ei mene liian syvälliseksi, niin illaksi on luvassa Magisson kanssa toteutettu viimeinen arvonta! ;)

// Welcome year 2014! This year I wish to do more things that make me happy and do all things with love.
Share:

16 kommenttia

 1. Ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Kiva, että olet olemassa. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta! Tuo "Do all things with love" on vähän niin kuin munkin teema tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana hyvä teema! :) Toivon sinulle paljon rakkautta elämääsi sekä rohkeutta ottaa sitä vastaan! <3

   Poista
 3. Ihanaa Uutta Vuotta teillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkauden täyteistä vuotta teidänkin perheelle, ihania hetkiä uudessa kodissa ja paljon niitä valonpisaroita kauniiden lastesi kanssa! <3

   Poista
 4. Ihanaa tätä uutta vuotta sinullekkin kaima :)

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää ja rakkaudentäyteistä vuotta sinulle ja läheisillesi - tuon teeman mukaisesti onkin hyvä uusi lehti kääntää♥

  VastaaPoista
 6. Ihana lämminhenkinen teksti ja mainiota vuotta 2014! ♥ Kun keskittyy olennaisiin ja rakkaimpiin, sen energian voimalla mitä siitä saa, jaksaa vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvin kiteytetty. Näin aion itsekin toimia tänä vuonna! Mahtavaa vuoden alkua! :)

  Rapsuja Maijalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, se on hyvä suunta! :) Maija kiittää rapsuista. <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig