2013/07/07

Zara Home

Yksi liike, jonka ehdottomasti haluaisin löytyvän Suomesta, on Zara Home. Aivan ihania juttuja, aitoja materiaaleja, ja edulliset hinnat. Tiedän, että tuotteita saa myös tilattu nettikaupasta, mutta jotenkin olen tosi huono ostamaan sisustusjuttuja netistä, sillä ostaminen kaupasta ja tavaroiden fiiistely paikan päällä on niin iso osa shoppailua.


Syksyn iltoja lämmittämään lähti upottavan behmeä beige torkkupeite, joka on valmistettu mohairista (80%) ja villasta (20%). Olen ihan torkkupeittofani, sillä meillä on ainakin talvisin kohtalaisen viileää olohuoneessa, joten nyt kelpaa pehmeään mohairiin kietoutua. Olen aina ihaillut Balmuirin mohair-huopia, mutta hintalappu on hieman yskityttänyt -tämän bongasin alesta reilulla viidellä kympillä!


Ja viltti ei todellakaan jäänyt ainoaksi ostokseksi aleista, vaan mukaan lähti myös käpy, raidalliset keittiöpyyhkeet, Zara Homen ihania tuoksutikkuja sekä pari tuikkukuppia.


Tuo kultainen sekä kuparinen tuikkukuppi toimivat sellaisena "köyhän miehen Etch-lyhtynä". :D


Kuparinen kuppi tulee varmaan koristamaan työpöytää kynätelineen muodossa. Voikun se kuparinen string-hylly sopisikin siihen sitten kaveriksi...

p.s. en todellakaan ostanut tuota käpyä! :D

Share:

20 kommenttia

  1. käpy on just sympaattinen tässä, olisi hauskaa nähdä se jatkossakin mukana!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kestä, symppis-käpy :D

      Mäkin mielellään näkisin Zara Homen Suomessa, mut vahvasti jaksan uskoo et ihan lähitulevaisuudessa se tulisikin, koko aika pukkaa jotain uutta ainakin Helsinkiin- mikä on vain positiivista :)

      Poista
    2. Käpy on kingi! :D Toivotaan tosiaan, että Zara Home rantautuu Suomeen.. tietääkseni sitä ei ole vielä Ruotsissakaan? :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia.
    Jos haluat lisää käpyjä, niin mä voin postittaa ;)Ne ei tosin oo ihan noin symppiksiä.

    VastaaPoista
  3. Olen niin samaa mieltä - tuo pitäisi ehdottomasti löytyä myös Suomesta! Ihania juttuja olet löytänyt. Peukku ja ääni kuparin väriselle stringille ;) Vaikka se taitaa olla melko puolueellinen ääni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme että peukutat kupariselle stringille, se näyttää niin upealta teillä!! :)

      Poista
  4. Kyllä! Zara Home Suomeen!!!:) Ihania ostoksia!

    VastaaPoista
  5. Tämä blondi suunnitteli postausta lukiessaan jo, että miten esittää kysymys "Myydäänkö oikeasta jossain Zarassa tms. käpyjä?" :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahahaa, se oli vähän tarkoituskin, hyvä että menit "lankaan" ! :D

      Poista
  6. Hei,
    olipa kiva lukea sinun matkakertomusta sieltä Marbellasta.

    Ihana paikka ja on tullut käytyä muutaman kerran itsekkin... syksyllä jälleen mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Ainosofia! :) Täällä on oikein kiva viettää lomaa, lämpöä riittää ja ruoka on hyvää! ;) Ainakin tuo Magna Cafe Marbella on vierailun arvoinen paikka, suosittelen! Kaverini suosittelee Marbellan keskustassa Da Bruno-nimistä ravintolaa. Hän myös kertoi, että kannattaa tulla enemmän tänne Nueva Andaluciaan päin, missä on enemmän paikallisten ravintoloita kuten: Aloha Grill, Alfredo San Pedrossa, Colosseosta saa hyvää pizzaa. Puerto Banoksessa Los Bandidos on hyvä ravintola (kannattaa varata pöytä). Puerto Banoksessa Piano Bar on kiva drinkkipaikka. ;) Kivaa lomaa sitten syksyllä!!

      Poista
    2. Kiitos tiedoista :))
      Laitanpa ylös. Meillä onkin auto käytettävissä tuon 3 viikkoa niin pääsee kulkemaan.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Hihii :) nyt takas Suomessa! Miten sitä lennon jälkeen onkin näin rätyväsynyt!!

      Poista
  8. Haha, voi käpy :) Ihania löytöjä, täälläkin kaivataan kovasti Zara Homea suomeen!

    VastaaPoista
  9. Zara Homen tuotteita Suomessa myy ainakin Ellos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! Tiesin että jokin nettikauppa myy, että en muistanut että Ellos! Odotan vielä kuitenkin, että ihan saadaan oma fyysinen liike tänne -Tukholmaan sellaista oltiin jo avaamassa. :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig