2013/07/29

Maijan ensimmäinen haaste


Meidän Maija sai jokin aika sitten Char & the city -blogin ihanalta Enni-cotonilta haasteen, johon olikin vielä vastaamatta. Tässä Maijan vastauksia Ennin haasteeseen. Wuff!Mikä on lempiherkkuasi?
Voi.. aika monet lihaisat herkkupalat: erityisesti tänä kesänä olen päässyt sisäfilepihvin makuun, joten varmaankin se. Myöskin mamman meikit maistuvat hyviltä, varsinkin huulikiillot.Oletko koskaan tuhonnut mitään?
Hmm. Voidaanko siirtyä suoraan seuraavaan kysymykseen? ;) Saattoi olla, että pienenä ikävöidessäni perhettä, joka huiteli jossain paikassa nimeltä TYÖ, nakersin muutamat kengät ja laukut, taisi siinä samassa rytäkässä tulla vähän seinääkin syötyä. Hups.

Leikitkö mielelläsi muiden koirien kanssa vai oletko tappelupukari?
Olen todella kiltti koira, yleensä isojen koirien lähestyessä hieman alistun ja ryömin maata pitkin häntä koipien välissä niiden luokse. Mutta samankokoisten (ja mielellään näköisten) koirakavereiden kanssa leikin mielelläni.Missä nukut mieluiten öisin?
Illalla menen nukkumaan sängyn alle, mutta aamulla kömmin yleensä perheen viereen nukkumaan. Oma petikin oli, mutta sen taisin syödä rikki eikä uutta ole sen koommin näkynyt.


Mikä on lempilelusi?

Kyllä se on kaikki paperitukot ja sukat, jotka jäävät lattialle pyörimään, tykkään kaikesta jossa on emännän tai isännän haju. Juuri sain vanhan patakintaan leluksi, se on todella kiva sekin. Muista leluista parhaimpia ovat pallot.

Jos pöydän kulmalle jää makkara, niin olisiko makkaraa enää?

Jos silmä välttää, niin ei varmasti olisi, mutta jos omistajat vahtii, niin tuijotan makkaraa ja odotan kiltisti että saan oman palan.

Oletko kova uimaan?
Itseasiassa viime viikonlopun mökkireissulla löysin itsestäni varsinaisen uimarin. Ennen vähän pelkäsin vettä, mutta nyt sen ollessa sopivan lämmintä kahlasin itsekin uimaan. Aaltojen jahtaaminen on kivaa.Millainen on täydellinen päiväsi?
Sellainen, että omistajat ovat kotona, leikitään ja lenkkeillään, saan kirmata vapaana ja illalla saan jotain oikein hyvää ruokaa.

Oletko koskaan saanut kiinni oravaa tai muuta jännittävää saaliseläintä?
Ei kiinnosta saaliseläimet kyllä yhtään. Yök, pelottavia tyyppejä varmaan.Minkälainen omistajasi on?
Kaikkein ihanimmat maailmassa, paitsi jos otan jonkin kielletyn esineen: silloin tulee isäntä paikalle ja haukkuu ja murisee. Omistajien kanssa paljon halaillaan ja pusutellaan, sillä tykkään läheisyydestä itsekin todella paljon. Iskä aina keksii jotain jäynää, viime mökkireissullakin laittoi mut pelastusliivien puuttuessa uimarenkaaseen.

Laitan haasteen eteenpäin Modernisti kodikkaalle Hugo-koiralle sekä Place for dreams-blogin pörhöpallolle. <3


Share:

10 kommenttia

 1. Voi Maijaa! Oliko Maija nyt minkä ikäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija on kohta 2 vuotta! :) Näyttää ihan pennulta vielä!

   Poista
 2. I love Maija. En kestä. Nukkuu sängyn alla ja leikkii patakintaalla. <3

  VastaaPoista
 3. Maija-rakas, ihana nöpönen! Nyt on Hugo pistänyt omat vastauksensa tiskiin: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/07/johan-pomppas-koirahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija on ihan höpö! Tulempa katsomaan Hugon vastaukset!!! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig