2013/07/24

Vanhan oven uusi elämä

Terveisiä Tukholmasta! 

Vaikka säät eivät suosineet, oli meillä todella antoisa reissu -ja aivan mahtavaa matkaseuraa. :) Ostin onneksi laivalta kevytuntsikan ja se päällä tosissaan Tukholman terassilla tuli istuttua -sen verran viileä tuuli siellä oli. Alkuperäinen suunnitelma autolla Ruotsiin lähtemisestä muuttuikin ihan pikavisiitiksi, sillä Maija-puuvillapallolle olisi pitänyt hankki lemmikkieläinpassi ja vielä Ruotsin päässä sitten lääkärintodistus paluumatkaa varten. Päätimme jättää tämän ruljanssin seuraavaan kertaan ja Maijan ollessa hoidossa, pääsimme nopeasti pyörähtämään Tukholmassa ihan risteilyn merkeissä. Tarkempaa postausta Tukholmasta ja tuliaisista lupailinkin jo Facebookin puolella (muistakaa tykätä, niin saatte kaikki extra-jutut sinne), mutta nyt mulla olisi teille kysymys liittyen yhteen ihanaan juttuun, jonka saamme sukumme tilalta.

Muistatteko, kun viime keväänä hehkutin näitä Tukholman NK:n sisustusosaston upeita vanhoja ovia?


Meille tarjottiin tällaista ihanuutta, joka on on varmaan sellaisen reilut 100 vuotta vanha.


Mitä te tuolle tekisitte? Eikös ole aika suloinen ja toisi kivaa rosoisuutta meidän muuten moderniin sisustukseen, kuten tässä NK:n osastossakin.


Ajattelin, että nuo lasit nyt ainakin kannattaa ottaa ovesta pois, mutta sen jälkeen: ihanko vain seinää vasten nojaamaan olohuoneeseen vai mitä?  

Ehdotuksia?

Share:

12 kommenttia

 1. Vanhat ovet on kyllä kauneimpia! Vein ystävälleni meidän ullakolta yhden, aikoo väsätä siitä pöydän laittamalla lasilevyn päälle. Oli kyllä hurja homma kun me vaihdettiin rempassa kaikki väliovet tuollaisiin vanhoihin ja kunnostettiin ne poistamalla maalit! Keksit varmasti jotain kivaa tuolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Pöytä kuulostaa hienolta.. varmasti oli homma tuo teidän remontti!! :)

   Poista
 2. Tämä ihana ovi vanhus olisi mukava yksityiskohta modernissa kodissanne.
  Laittaisin aluksi sen seinää vasten nojaamaan ja katselisin sitä siinä parisen kuukautta - ehkä sille saattaisi löytyä jokin uusi käyttötarkoitus tai sitten se saisi jäädä vain paikoillensa.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinustakin :) Varmaan toimimme juurikin noin, eli hetkeksi seinää vasten ja miettii että miten siitä sitten eteenpäin ;)

   Poista
 3. Kannattaa ainakin kokeilla, miltä tuntuu, kun ovi saapuu kotiin!

  Saako tiedustella miksi lasit pitäisi poistaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin varmaan tehdään :) Lasit ovat osittain rikki, siksi näin ajattelin..

   Poista

 4. Ovi voisi kiinnittää vaaka-asentoon sohvan yläpuolelle. Ruuttuihin voisi ripustaa jotain kivoja kortteja yms. sesonkiin liittyviä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuokin, jos ei laiteta lattialle seinää vasten nojaamaan :)

   Poista
 5. Ihuna ovi! Mä pitäisin muuten oven semmoisenaan, mutta poistaisin rikkinäiset lasit ja korvaisin ne peileillä :-) Ja sitten seinää vasten/seinälle

  VastaaPoista
 6. Laita vain ensin nojailemaan. Tälläinen ovi voi olla missä vain. esim. wc:ssä, jos tähän laittais koukkuja. niissä vois roikkuja koruja yms.
  Joulun aikaan jouluvalot/tähti tähän yms.
  Erittäin kauniit.
  Meille tuli mediahuoneen oviksi tuollaiset ja en malta odottaa kun päästään muuttamaan, että näen kuinka hyviltä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIh! Ihania ideoita!! Tuo jouluidea oli ihan paras, se varmasti tehdään :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig