2013/07/01

Moco Home


Eilen hankin Marbellan rantakadulta vihdoin himoitsemani rantakassin Tine K-hengessä. Siinä oli ihanat konjakkiset yksityiskohdat ja rantakäyttöön tuo kassi on mitä mainioin; riittävän iso ja ei haittaa vaikka vähän hiekassa rispaantuu.


Muuten päivät on mennyt kokkaillen täällä asunnolla ja altaalla aurinkoa ottaen. Nuo Vepsäläisen Moco Homen kalusteet ovat kyllä olleet aivan parhaat, sohvalle paistaa ilta-aurinko ja siinä on kiva istua iltaa myöhään yöhön.


Petra Lasseniuksen suunnittelma kesäkalustesarja on luonnonläheinen ja niissä näkyy käsityön leima. Kivaa ilmettä antaa myös tietty aasiahenkisyys. Petra on tunnettu mm. Adean Band-sohvan suunnittelusta. Kalusteista löytyy lisätietoa täältä."Talon Nizzan-salaatti" maistuu helteisen päivän jälkeen valkoviinin kera.


Mikäs näitä parvekkeelta avautuvia maisemia ihaillessa.

Share:

6 kommenttia

 1. Heippa Sanna, yritän laittaa IHANA sanan itseltäni pannaan lomasi ajaksi sinun kommenttiboksissa :D Totean siis, että kauniit maisemat, tyylikäs laukku, herkullinen ruoka ja vedenkielelleheräyttävä viini :)

  VastaaPoista
 2. Löysin tänään blogisi ja olen aivan ihastunut! Sinulla on ihana tyyli ja vaikutat niin kovin hyväsydämiseltä ihmiseltä. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi!! <3 Ihanasti sanottu. :) Kiva kun jäät seuraamaan.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig