2013/07/14

Haaste: 10 asiaa minusta

Haveaniceday-blogi heitti minua haasteella ja ajattelinkin vastata tähän mukavaan haasteeseen saman tien. Tarkoituksena on vastata kymmeneen kysymykseen haasteen antajalta ja keksiä kymmenen uutta kysymystä eteenpäin. En ollut varma, olinko tähän jo joskus vastannutkin, mutta menkööt vain uudestaan.

 Mitä harrastat bloggauksen lisäksi?

Luonnollisesti kaikki sisustukseen ja muotiin liittyvät asiat kiinnostavat, Maijan kanssa lenkkeillään, latinalaiset tanssit on lähellä sydäntä kuin myös joogaaminen -erityisesti hotjooga.

Joogaretriitillä Santorinilla
Ellet asuisi suomessa niin missä maassa haluaisit asua ja miksi?

Tanskassa tai Ruotsissa. Olen kuitenkin kohtalaisen turvallisuushakuinen, joten pohjoismaat kiinnostavat. Ruotsissa, erityisesti Tukholmassa kiinnostaa ihmisten positiivinen asenne, tyylikkäät ihmiset ja kaunis kaupunki , Tanskassa ihmisten välittömyys, tekemisen meininkin (hygge) ja tietysti tanskalainen muotoilu.

Tukholman NK:n sisustusosasto

Pidätkö enemmän elokuvissa käymisestä vai kirjojen lukemisesta?

Hmm.. Itseasiassa tulee aika harvoin käytyä elokuvissa, mutta leffoja katsotaan kyllä kotona ja kirjojakin tykkään lukea. Varmaan aika fifty-sixty sanoisin.

Valko-kuohu- vai punaviini/ vesi?

Kuohuviini tietysti! :D Ei kai, tilanteeseen sopien, juon aika vähän alkoholia, juon yleensä viiniäkin vain ruuan kanssa, joten sanotaan vesi (no niin vissiin).


Mitä on heikkoutesi herkkujen suhteen?

Suklaa ja salmiakki. Valitettavasti. Oletteko koskaan kokeillut tällaista herkkua, jonka bongasin ruotsalaisesta blogista? Lakuja, vaahtokarkkeja ja suklaata pellille, sitten uuniin siksi aikaa, että suklaa sulaa. Karkkien aromit pääsee esille niiden lämmetessä. Tämä on superherkku!


Olitko hyvä koulussa?

Haha, kyllä vain, stipendioppilas. ;) Olin pääsääntöisesti kiltti, mutta kyseenalaistin aina kaiken ja paikallaan istumiseen olin liian levoton.

Mieluisin vuodenaika?

Kaikissa taitaa löytyä ne hyvät ja huonot puolet, mutta syksy on mieluisin. Rakastan syysvaatteita kesän ruskettamalla iholla ja on ihana kun kesän aurinkoenergiat latautuneena voi käpertyä taas kotipesään ja poltella kynttilöitä. Kaunis syksyinen ruska on hieno, sateella voi pukea kumpparit.


Ranta- vai kaupunkiloma ja perustelut?

Riippuu hirveästi omasta fiiliksestä sillä hetkellä, ehkä ennemmin kuitenkin sanon rantaloma, sillä tykkään ottaa aurinkoa ja hengailla rannalla ennemmin kuin juosta nähtävyyksissä.


Järvi vai meri?

Pakko vastata järvi, koska molemmat meidän perheen mökeistä on järven rannalla ja olen viettänyt järven läheisyydessä lapsena paljon aikaa. Rakastan kyllä mertakin, mutta meressä on ehkä jotain pelottavaa.


Mitä tykkäät tehdä perheesi kanssa vapaa-aikana?

Tykätään aika paljon olla ihan kotona, mökkeillä, matkustella, lenkkeillä Maijan kanssa ja nähdä kavereita. Avopuoliso on yrittänyt innostaa golfaamaan, mutta en ole vielä lähtenyt siihen leikkiin mukaan.

Itse haluan esittää seuraavat kysymykset kanssabloggaajilleni:

1. Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus? (ihan vaan tällainen helppo ensalkuun)
2. Mikä on suurin virhe, jonka sisustamisessa voi mielestäsi tehdä?
3. Mistä ammatista haaveilit lapsena?
4. Millainen on mielestäsi täydellinen päivä?
5. Jos saisit tavata yhden ihmisen, elävän tai kuolleen, kenet haluaisit tavata?
6. Mitä sanoisit tälle henkilölle?
7. Kolme tärkeintä tavaraasi?
8. Voiko makuasioista kiistellä?
9. Minne haluaisit matkustaa?
10. Mikä ajatus on mielessäsi useimmiten kun heräät?

Kysymyksiin odotan vastauksia seuraavalta ihanuuksilta:

Share:

27 kommenttia

  1. Olipa kiva lukea vastauksesi :) Keksit kyllä hienoja kysymyksiä.

    VastaaPoista
  2. Tuo uunissa lämmitetty karkkikasa kuulostaa v'hintäänkin mielenkiintoiselta. Pakko ehkä joskus kokeilla. :D Itsekin huomaan olivani ns.turvallisuushakuinen, joten ymmärrän täysin tuon Ruotsi/Tanska -mielipiteen. Itse olisin vastannut varmasti samoin, tosin olisin lisännyt listaan Jenkit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvää!! :) Jenkitkin ois ihana, mutta ehkä omaan makuun turhan kaukana...

      Poista
  3. Kiitos haasteesta :) viim. Matkan jälkeen :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sanna! Pistetäänpä tämä toteutusjonoon. :)

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva lukea näitä vastauksia ja tuo karkkijuttu oli ihana! :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja uusia asioita sinusta jälleen tuli esille :) Ja komppaan ylläolevia; karkkihommelia täytyy testata ihan varmasti vielä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todellakin ihan mielettömän hyvää, varsinkin tällaiselle karkkihamsterille! :)

      Poista
  7. Kiva päästä vähän pintaa syvemmälle :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos haasteesta, Sannaseni! Oli kiva lukea kauniin indigonsinimekkoisen naisen ajatuksia. :) Julkaisin juuri omani.

    VastaaPoista
  9. Kiitos ihanainen nainen. <3
    Noi sun kyssärit on nin hurjia, että todellakin otan haasteen vastaan. :D
    Ja aivan ihania noi sun vastaukset on...

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus :) Oli kyllä ihania sun vastaukset :)

    VastaaPoista
  11. Tossa ensimmäisessä kuvassa taidat joogailla meidän huoneen terassin edessä olevalla katolla josta juuri sunnuntaina kotiuduimme:) Santorinin maisemat on huikeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi! Se on upea paikka ja siinä aluella on upeita hotelleja!! :) Oltiin itse silloin Oian puolella, mutta kävimme tekemässä retken tuolle "kukkulalle" joka siinä teidän hotellin edustalla oli. Ja mäkin jopa uskalsin kiivetä sinne kukkulan päälle ja tanssittiin siellä auringon laskuun.. oi mitä muistoja <3

      Poista
    2. Me ei keksitty mistä sinne korkeimmalle kohdalle kiitetään eikä ollut muita silloin menossa sinne keitä olis voinut seurata. Sitten hotellilta aina "kadena" katselin kun aina jotkut oli siellä huipulla;) Me oltiin toista kertaa tuolla ja eka kerran noin 10 vuotta sitten hotelli oli siellä Oiassa. Kolmannenkin kerran menisin kyllä:)

      Poista
    3. Meitä oli siellä aika iso porukka, josta suurin osa käynyt siellä jo useamman kerran ja auttoivat ylös sekä alas. En olisi todellakaan yksin uskaltanut sinne mennä. :) Mutta kolmannella kerralla sitten! Katsoitko jo tämän postauksen, jonka tein Santorinista?
      http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2013/06/sydan-auki.html

      Poista
  12. Tossa ensimmäisessä kuvassa taidat joogailla meidän huoneen terassin edessä olevalla katolla josta juuri sunnuntaina kotiuduimme:) Santorinin maisemat on huikeat!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig