2013/05/30

Uusi nuttu


Kuulun niihin ihmisiin, jotka aina kotiin tultuaan haluaa vetäistä jotain mukavaa päälle. Myös aamupala nautitaan usein aamutakki päällä ja aamutakit kuuluvat kotoiluuni muutenkin. Siksi olin enemmän kun iloinen, kun löysin tämän Balmuirin pumpulinpehmeää pellavaa olevan aamutakin. Kaunis harmaa väri ja ihanasti laskeutuva materiaali vei sydämeni täysin. Ja kaiken lisäksi, sain sen sitten vielä 30-vuotislahjaksi. Myös Balmuirin pellavalakanat ovat niin upeita, kauniita murrettuja sävyjä sekä ihana pehmeä materiaali. Hinta vain vähän pistää vielä vastaan, ehkä raaskin ne joskus tulevaisuudessa sitten hankkia.

Mutta nyt kääriydyn uuteen nuttuuni ja toivottelen kaikille mukavaa illan jatkoa! :)

p.s. Kiitos kaikille kannustavista piha-ahdistusta helpottaneista kommenteista. Täällä yritetään sisäistää "antaa kaikkien kukkien kukkia" -ajatusta ja ottaa vähän renommin. ;)


Share:

2 kommenttia

 1. hienon näköinen aamutakki! :) itse en osaa käyttää aamu- enkä kylpytakkia, tulee ihan olo niinkuin olisi sairana kotona :D Tosin tuo sinun aamutakkiversio vaikuttaa vähän erilaiselta mitä minulla on mielikuva aamutakeista :)

  Tänään juuri sanoin miehelle "kauhistuneena" että naapurin rouva oli takapihalla yhdeltä päivällä kylpytakissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, kiitos! Mä voisin hyvin olla se naapurin rouva jota kauhistelit! :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig