2013/05/07

SuunnittelukohdeSuomalaiset ovat mökkikansaa. Tai voiko näitä nykyajan kakkosasuntoja enää miksikään mökeiksi kutsua, huviloitahan ne enemminkin varmaan on. ;)

Tämä suunnittelukohteeni on suomalainen vapaa-ajan asunto Mäntyharjulla. Kerroinkin kohteesta jo aikaisemminkin täällä. Käykää kurkkaamassa, jos ette ole kuvia vielä nähneet.


Isot ikkunat tulivat luonnovaloa ja maisema avautuu järvelle. Tuossa aikasemmassa postauksessa on terassikalusteetkin valmiina, näissä kuvissa vasta sisätilat on kalustettu.


Arne Jacobssenin klassikoita, eli 7-tuoleja, voi hyvin mielestäni sijoittaa myös vapaa-ajan asunnolle, sillä ne ovat huoltovapaat ja kestävät. En oikein ymmärrä, miksi mökeille aina viedään kaikki kotiin kelpaamaton ja nukutaan vanhoilla lavereilla. Mökkeilyn lomassahan sitä juuri olisi ihan rentoutua, nauttia kauniista kalusteista ja nukkua hyvin. Nämä asiakkaat ottivatkin vinkistäni vaarin, ja panostivat vapaa-ajan asuntoonsa mm. hankkimalla Jensenin sängyt.


Jos kohde näyttää jotenkin tutulta, niin se oli esillä vuoden 2011 loma-asuntomessuilla. Kohde sijoittui yleisöäänestyksessä toiselle sijalle, voi että olin ylpeä itsestäni silloin! :)


Kohde myös pääsi ruotsalaiseen Plaza-lehteen, jossa pääsin kertomaan sisustusvinkkejäni. Niistä voi halutessasi vielä lukea postauksesta Bästa tips.


Sellaista tällä kertaa. Kohtahan on helatorstai ja taas vapaata. Ihanaa!Valokuvaaja: Kuvatoimisto Kuvio Oy
Kiintokalusteet: Saaren Puusepät Oy
Share:

31 kommenttia

 1. Vau, todella upea! Sietääkin olla ylpeä.:) Olen samaa mieltä, lomamökillä täytyy pystyä rentoutumaan, siksi sielläkin sisustukseen ja mukavuuteen pitää panostaa. Tää on oikein unelmakohde!

  VastaaPoista
 2. Todella hyvältä näyttää, kaunista selkeää. Seiska tuoleista tykkään itse tosi paljon. Niissä on oikeesti hyvä istuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. 7-tuolit on äärimmäisen hyvät istua, eikä niitä voi mitenkään verrata kopioihin. :)

   Poista
 3. Upean näköistä, viihtyisin tuolla minäkin! Tosin niin viihdyn täällä omallakin huvilalla, vaikka lähes kaikki kalusteet ovat vanhoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa kalusteissahan ei ole mitään vikaa, jos ne on ehjiä ja miellyttävät silmää. Monesti mökeille viedään vain ne tavarat joista ei enää pidä ja jotka on jo ihan puhkikuluneita. :)

   Poista
 4. Todella kauniin näköistä. Satutko tietämään kenen valmistajan tuo takka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Plusarkkitehdeille kun laitat kyselyä, niin he varmaan tietävät (www.plusarkkitehdit.fi)

   Poista
 5. WAU! hieno suoritus :))

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunista, niin sisustus kuin talon arkkitehtuurikin! Kyllä tuolla kelpaa lomailla :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani olisi sinulle tunnustus! :) Kiitos kivasta blogista.

  VastaaPoista
 8. Oih, sinäkö olet tämän kohteen taustalla. Tämä oli ehdoton suosikkikohteeni kyseisillä loma-asuntomessuilla.

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtava! Jännä muuten huomata, että vaikka kohteessa on paljon puuta, niin se ei ole tukkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä havainto! Yleensä itsekin olen sitä mieltä, että maks 2 puulajia per tila, mutta tuolla on oikein raikasta :)

   Poista
 10. Kyllä tuolla todellakin viettäisi kesää!!! Siis aivan mahtava "mökki"!!! =) Onnittelut sinulle!!!

  VastaaPoista
 11. Todella upea mökki, harvalla edes noin upeaa kotia. Olen samaa mieltä sinun kanssa tuosta, että mökkikin pitäisi sisustaa viihtyisäksi ja tyylikkääksi eikä kantaa kaikkia ylimääräisiä rojuja sinne kalusteiksi :)

  VastaaPoista
 12. Upea, ihana, mahtava ja kaikki muutkin kivat adjektiivit! Kerrassaan loistava kokonaisuus ja sisustus on kaunis piste i:in päälle :)

  VastaaPoista
 13. Upeaa Sanna!! Mä muistan hyvin tuon kohteen, tykkäsin todella paljon sekä pohjasta että sisustuksesta :) Hienoa tietää nyt, kuka oli tekijänä!

  VastaaPoista
 14. No wau! Kelpaisi tuollainen kyllä tännekin ;)

  Place for Dreams

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig