2013/05/26

Sunnuntain sekalaisia


Täällä on toivuttu vatsataudista ja otettu rennosti. Rehellisesti sanottuna tähän lököilyyn hajoaa kohta pää. Huomenna on vielä vapaapäivä ja sitten pääsee onneksi töihin. ;) Ihan paikallani en kuitenkaan ole vain pystynyt makaamaan, täällä on järkkäilty tavaroita ja pikkaisen jo päästy siivoilemaankin. 


Sanotaan, että lapsi on terve kun se leikkii. Itse sanon aina, että Sanna on terve kun se siivoaa. Olen miettinyt noita yläkerran ikkunanpokia, että pitäisikö ne maalata valkoiseksi, niinkuin alakerrassakin. Mitäs mieltä olette? 


Ovat vain jotenkin niin eriparia kaiken muun värimaailman kanssa. Huomenna tulee tosiaan se uusi sänky, jota tässä on odoteltukin. Siinä on Jensenistä poiketen valkoiset jalat, joten puuta ei tuolla makkarissa sitten ikkunanpokia lukuunottamatta enää olekaan.
Sängyn jalkopäätyyn pääsi tälläkertaa tuo rouhea, isosilmukkainen viltti, jonka toin tuliaisena viime syksynä Kööpenhaminasta. Viltti on merkkiä Karmameju, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. Pieni googlailu osoitti, että Karmameju on ekologisiin luksustuotteiseen keskittynyt Lounge-brandi, joilla löytyy valikoimista ihania sohvia, oloasuja, aromaterapeuttisia kylpytuotteita jne. Aikas ihania! Nuo sohvat näyttävät siltä, että ne sopivat myös ulos.. Ei kun haaveilemaan!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa sinne!


 
Source: karmameju.com via Tina on Pinterest
Share:

24 kommenttia

 1. Mie kannatan maalaamista :) ja blogissani ois sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan! :) Kiitos haasteesta, mutta olenkin tehnyt tuon haasteen jo täällä http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2013/02/haaste-lempipaikka-kodissani.html

   Poista
 2. Ehdottomasti harkitsisin pokien maalaamista. Riippuuen omasta mausta, puunvärinen voi viehättää, mutta maalaaminen voisi toisaalta tuoda raikkautta. Jokatapauksessa rauhallinen ja hyvällä maulla sisustettu makuuhuone. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitaan harkitaan.. yhtään ei huvittaisi nytten tuo hionta ja maalaus, kun ikkunoita on kuitenkin kolme kappaletta ja parvekkeen ovikin vielä samaa sävyä! :) Kiitos kommenteista Mia!

   Poista
 3. Myös minulta yksi ääni maalaukselle joko valkoinen tai tumma.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on alakerrassa valkoiset, joten jos maalataan, uskon että maalaamme valkoiseksi. :) Kiitos samoin sinne! :)

   Poista
 4. En välttämättä maalaisi. Ripaus talon henkeä ja arkkitehtuuria tulee puuosien kautta sisustukseen.. Sama idea toimii esim. mun vanhempien kotona (ks. vaikka se Dekon kuva). Nimim. Täydellisyys on tylsää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Tosin sun vanhemmilla on uusi talo, johon on noi ratkaisut tehty suunnitelmallisesti. :) Toi punertavan ruskea on vaan.. öh. Jotenkin kummallinen. Ehkä joku ruskea penkki sängynpäädyssä tms. voisi sitoa kokonaisuuden yhteen.

   Poista
 5. Katsoin kuvaa ja luin kysymyksen ja mietin, että toisenlaisen sisustuksen kanssa pokat voisivat olla kivta tuollaisenaan, mutta tuossa kokonaisuudessa valkoiset olisivat paremmat. Sitten huomasin, että olit kirjoittanut itse käytännössä saman. :)

  Mukavaa tulevaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikkoa myös sulle Liisa! :)

   Poista
 6. Kiva kuulla, että olo on jo parempi. Itse huomasin noiden Stevialla makeutettujen karkkien (salmiakki) sisältävän kuitua normaalia enemmän ja se laittoi oman mahani nurin... :(

  Ikkunanpokat makkarissa tarttee kyllä maalia, mutta ei vältsisti valkoista. ;)

  Ja vitsi kuinka mageita tuotteita on noi Karmamejut! Tollainen olisi terdellä aika bueno...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sielläkin siis! Mulla oli sitten kuitenkin ihan vatsatauti, mutta en kyllä uskalla noita steviakarkkeja vähäänaikaan enää kokeilla. :) Sä ehdotat tietysti mustia pokia! :D

   Poista
 7. Niin ei välttämättä valkoisiksi, mutta maalia vois sutaista ;)

  VastaaPoista
 8. Valkoiset karmit kyllä avartaisivat jos teillä muu värimaailma on vaaleaa, niin loisi sitä yhteneväisyyttä. Ääni siis täältäkin maalaamiselle. :)

  Kivaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset raikastaisivat kyllä! :) Kivaa viikkoa myös sulle Irina <3

   Poista
 9. Ehdottomasti maalaisin!! :)

  VastaaPoista
 10. Maalaisin :) Ja siis valkoiseksi tietysti. Kiinnitin pokiin huomiota heti kuvassa ja sitten luinkin tekstistä, että mietit maalaamista. Tuo Karmameju vaikuttaa muuten tosi mielenkiintoiselta merkiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nuo loungesohvat olisi päheät patiolle! :) Maalausta harkitaan. Ja kyllä varmasti valkoiseksi, jos joksikin. :)

   Poista
 11. Pääsinpäs vastavierailulle viimein. Aivan ihana blogi sinulla, kaunis koti ja upeita inspiraatiokuvia! :) minä myös komppaan ja maalaisin valkoiseksi. Myöhäiset onnittelut vielä toiselle tuoreelle kolmekymppiselle! ;)

  VastaaPoista
 12. Kannatan maalaamista myös ja olisin haastanut sinut "Lempipaikka kotona" haasteella, mutta huomasinkin että Heinie on kerennyt jo näin tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. <3 Kiitos haasteesta, mutta kuten Heiniellekin jo kerroin, täällä on se tehtynä http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2013/02/haaste-lempipaikka-kodissani.html

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig