2019/09/20

Olohuoneen uusi järjestys

Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, laitoimme eteisen senkin vaihteeksi olohuoneeseen, koska se istuikin sinne aivan todella hyvin. Olohuone onkin kaivannut laskutilaa ja nyt sellainen sitten vihdoin saatiin. Mustakehyksiset taulut laitoin vain suuren taideteoksen vanhoihin koukkuihin, mutta näiden tilalle on tulossa piakkoin jotain muuta.


Suuri taideteos lepää tällä hetkellä huolettomasti seinää vasten PK22-tuolien takana ja sitä tuskin tulemme enää tämän kodin seinille ripustamaan. Pampaheinien hankinta on muuten lähtenyt täältä aivan käsistä, olen löytänyt niitä nyt lisää ja hankin heinät myöskin makuuhuoneeseen ja eteiseen. Lisäksi löysin muita heinälajeja mm. parvekkeelle, joten silkkikukat saavat nyt hetkeksi väistyä ja heinät tuovat syksyistä tunnelmaa.


Tämän valkoisen tyynyn perään kyselitte instan puolella ja se on Classic Collectionin tyyny, jota myydään esim. Zarrossa. Tyyny tuo kivaa etnisyyttä muuten moderniin sisustukseen, kaikenlaiset hapsut tuntuvat nyt olevan mieleen.


Huomenna saan tilaamani valaisimen olohuoneeseen ja seinälläkään ei ole enää näissä vilahtavat julisteet, mutta niistä lisää myöhemmin. Myöskin muuta päivitystä on tänne kotiin tulossa, sillä päädyimme päivittämään meidän keittiötä hieman enemmän mieleiseksi. Keittiö ei ole mitenkään kovin vanha, mutta tietyt materiaalivalinnat, joita itse en ole tänne valinnut, eivät ole koskaan oikein miellyttänyt silmää. Uudistuneessa keittiössä tulee olemaan niin valkoista, messinkiä kuin myös marmorinsävyistä kiveä, joten uskon, että siitä saadaan todella mieleinen!


Seuraavaksi siirryn ottamaan yhtä rennosti kuin tuo meidän Maija, joka aina hakeutuu lempipaikalleen nojatuolille. Viikonloppuna on tiedossa yhden asiakkaan sisustussuunnitelman tekemistä sekä sienimetsessä samoilua, viettäkää tekin kiva viikonloppu!
Share:

6 kommenttia

 1. Pampaheinät on niin kauniita <3 Ehkä minunkin pitäisi hankkia niitä, vaikka kissa varmaan tuhoaa ne heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikö olekin! Joo saas nähdä, miten kissa sellaisiin suhtautuu :D Voi olla entiset heinät ne!

   Poista
 2. Tuo senkki sopii teidän olohuoneeseen ihan järjettömän hyvin. Täällä jännitetään asuntoasioita parhaillaan. Meidän etsintä otti lupaavan askeleen eteenpäin ja nyt jännitetään kuinka käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, itsekin olen tosi tyytyväinen. Hei kiva kuulla, toivotaan että kaikki menee parhain päin ja saatte uuden kodin! :)

   Poista
 3. Kaunis olohuone!Tyyny on söpö.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig