2019/09/06

Eteisen uusi ilme


Kuten viime postauksessa kerroinkin, että sisustuspäissäni lähdin pampaheinähankinnan siivittämänä tekemään muitakin muutoksia kotiin, yksi näistä muutoksista oli eteisen senkin siirtäminen olohuoneeseen. Eteinen on meillä hieman käytävämäinen ja ByLassenin senkki oli tilaan muuten hyvä, mutta liian syvä: tuntui, että eteisessä ei mahtunut kunnolla kulkemaan, varsinkaan, jos oli isompia määriä kasseja vietävänä. Myöskään kylpyhuoneen ovi ei mahtunut kunnolla auki, joten järkisyiden lisäksi sain perusteltua itselleni uutta eteisen kalustehankintaa - niiden muiden syiden lisäksi tietysti.


Käänsin googlen ympäri pohdinnoissani ja ajatukset uuden kalusteen tiimoilta laukkasivat aina kevyestä konsolitasosta pelkkään matalaan penkkiin. Totesin, että eteisessä tarvitaan kuitenkin säilytystilaa (hanskat, teippirulla, koiran hihnat jne) ja päädyinkin pohtimaan Ikean Bestå kaappia 20c syvänä meille. Bestå on tuttu ennestäänkin: sellainen on ollut niin meidän edellisessä kodissa kuin eteisessä aikaisemminkin, tosin sillä kertaa vain 40cm syvänä.Vaikka Bestå -seinäkaappi oli siis ennen Ikeaan menoa lyöty lukkoon, luulin lähteväni liikkeestä kokonaan valkoisen, vetimettömän version kanssa. Myymälässä innostuin kuitenkin rakentamaan kaapin suunnitteluohjelmalla ja havahduin niin eri vetosarja- kuin vedinvaihtoehtoihinkin. Päädyin siis messinkivetimiin ja vaaleanharmaisiin oviin, jotka itseasiassa sopivat eteiseen todella hyvin – varsinkin, kun eteisessä majailee usein käsilaukut, joissa monissa on kultaiset yksityiskohdat. Siirsin olohuoneen puolelta myös patinoituneen, Fritz Hansenin messinkipeilin eteiseen ja täällä sekin tuntuu pääsevän paremmin oikeuksiinsa, kuin olohuoneessa.Mitä muutoksia tämän tiimoilta sitten olohuoneessa tapahtui, niin niistä kuulette myöhemmin. Voin kuitenkin kertoa, siihen liittyvät mm. uusi pöytävalaisin sekä taulut, joista olen ainakin todella innoissani. Eteisen aikaisemman ilmeen pääset muuten katsomaan täältämitä mieltä olet keventyneestä muutoksesta?
Share:

4 kommenttia

 1. Näyttää tosi kivalta. 😍 Mä luulin jo, että tämä on sellainen tuunattu Bestå, mutta ei sit. Mä mietin myös eteiseen pariakin kalustetta. Toista kengille ja toista muuten kaapiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, Ikealle on näköjään tullut myös kivoja uusia värejä ja vetimiä. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja sävyt just eikä melkein 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, messinki ja harmaa ovat kyllä kauniit yhdessä! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig