2019/09/22

New Works Kizu

 *Valasimesta saatu alennusta osana yhteistyötä


Kuten aikaisemmissa postauksissa olenkin kertonut, Bylassenin senkin siirtäminen olohuoneeseen sai aikamoisen muutosprosessin kotona, joka yhtäkkiä ulottui jopa pieneen keittiöremonttiin. Käykö teille usein niin, että teette jonkin pienen muutoksen kotona ja yhtäkkiä huomaatte olevanne tilanteessa, jossa kaikki kaapit on tyhjennetty keskelle kotia ja homma lähtenyt ihan laukalle? Ainakin itselleni käy kotia laittaessa usein niin, että saan enemmän aikaan kaaosta kuin järjestystä.



Senkin siirtäminen toi olohuoneeseen kaivattua laskutilaa sekä mahdollisuuden astelmille, joilla aikaisemmin ei ole oikein ollut sijaa – sisustusalttari, vihdoinkin! Lisäksi huomasin tässä tilanteessa yhden valaisimen vajauksen, sillä Balmuirin klassinen valaisin oli viety mökille ja tunnelmavalaisimelle oli tarvetta. Pitkän googlettelun ja vertailun jälkeen päädyin New Worksin isompaan Kizu-valaisimeen vaalealla marmorijalalla. Finnish Design Shopista* valaisimen sai pikaisella toimitusajalla, joten päädyin hankkimaan valaisimen verkkokaupasta suoraan kotiin toimitettuna – miten kätevää!



Ja miten kauniiksi ja sopivaksi tilaan valaisin osoittautuikaan! Pidempiaikaiset lukijani tietävät viehätykseni kauniisiin, epäsuoraa valoa tuottaviin valaisimeen ja tämä Kizu on ehdottomasti myös sellainen. Jos haluat lukea valaistuksesta osana sisustusta tarkemmin, löytyy blogissa postauksia tunnelmallisen valaistuksen luomisesta mm. täältä ja täältä.


 Täällä olisi tarkoitus kohta suunnata joka syksyiselle metsäretkelle etsimään kanttarelleja ja suppilovahveroita Nuuksion suunnalle. Toivotaan hyvää saalista!

Share:

2 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig