2019/06/30

Mitä minulle kuuluu?

Täällä on juostu kirjaimellisesti tukka putkella uuden työn haasteiden, arjen aikataulujen sovittelun, koiran sairastamisen ja mökkiremontin keskellä yrittäen vielä omistaa ne ylijäävät vapaat hetket joko rentoutumiselle, joogalle tai lähesten kanssa vietetylle ajalle – joten melkein kuukauden tauko hujahti pois blogista kuin huomaamatta. Yksinkertaisesti uuteen työhön sopeutuminen on vienyt kaiken aivokapasiteetin, joten blogiin ei ole riittänyt yhtään energiaa. Mutta välillä se vain menee niin - ja silloin täytyy osata kuunnella itseä ja toivoa, että saan pitää teidät seuraajat pienestä blogitauosta huolimatta.


Vaikka jotkin asiat tuntuvat junnaavan elämässä tällä hetkellä paikoillaan, niin toisessa päässä tuntuu, että tahti on kovempi kuin koskaan. On ilo olla ympäristössä, jossa ammatillinen kehittyminen lähtee lentoon ja tätä on kiittäminen kansainvälistä työympäristöä sekä aivan hurjan ammattimaisia kollegoja, joiden mediatoimistojargoniasta alan päivä päivältä poimimaan tunnistamaan yhä enemmän termejä. 


Mökin osalta remontti on edennyt ulkopintojen valttaukseen, seuraavaksi vuorossa ovat ikkunat sekä sokkelin levytys. Myös sisätilojen osalta on tulossa remontti- ja sisustuspäivityksiä, joiden osalta odotan, että pääsen jakamaan niitä täällä teidänkin kanssa. Oikeastaan olen todella paljon kaivannut sisustamisen pariin, eilen kun vierailimme Cobellossa tuntui, kuin olisin tietyllä tavalla palannut kotiin. Kaipaan myös valokuvaamista, arkisia kokkailuja sekä kauniiden astelmien luomista, johon tässä vauhdissa on jäänyt aivan liian vähän aikaa. Odotan vain, että arki tästä hieman tasaantuu, niin pääsen taas blogin pariin kunnolla, koska tämä kirjottaminen ja luominen on kuitenkin itselleni todella tärkeä henkireikä.


Kuvituskuvina tässä postauksessa on meidän lettujuhlat viime Ruotsin reissulta ja kova kaipaus herää näiden rakkaiden tyyppien luo. Tänä vuonna emme valitettavasti ehdi Ruotsiin lomailemaan (viime vuoden tunnelmia löydät täältä), mutta ehdin kuitenkin onneksi pitämään kaksi viikkoa lomaa. Tarkoituksena on jatkaa mökkiremonttia, mutta myöskin suunnata Madeiran auringon alle hieman lataamaan akkuja vuoristovaelluksen sekä merellisten herkkujen muodossa. Kävimme Madeiralla myöskin pari vuotta sitten ja en tiedä kertooko paluu samaan kohteeseen enemmän keski-iän lähestymisestä vai siitä, että Madeiralla vaan mielestämme yhdistyy niin täydellisesti luontoaktiviteetit kaupunkielämään ja altaalla hengailuun, että se ansaitsi tulla nähdyksi toistamiseen.


Sellaista ajatusten tajunnanvirtaa tällä kertaa ihan tavallisten kuulumisten muodossa, mutta tällaisia arkisia postauksia te olette aikaisemminkin toivoneet. Sunnuntai jatkuu täällä todennäköisesti muutamalla jaksolla Frendejä, koiran kanssa lenkkeilyllä ja illalla pääsen avaamaan kehoa taas ihanaan Yin-joogaan.


Share:

2 kommenttia

  1. Oi, muistan itse, kun aloitin tässä uudessa työssä, miten olin ensimmäiset kuukaudet aivan poikki. Toki mammaloman loppumisella oli varmasti osuutensa asiaan, mutta myös uudet rutiinit ja asiat tekivät olon uupuneeksi.
    Minulle tämä mennyt blogiloma tuli niin tarpeeseen ettei tosikaan. Olin kolme viikkoa sitten niin kypsä koko blogiin etten olisi ennen osannut edes kuvitella sellaisia tuntemuksia. Mutta nyt täälläkin ollaan takaisin.

    VastaaPoista
  2. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig