2019/06/03

Uusia tuulia


Kun postauksessa puoli vuotta yrittäjänä kirjoitin, "mikäli ovet unelmieni työpaikkaan aukenisivat, olisin ehdottomasti valmis vaihtamaan yrittäjyyden myös palkkatöihin. ", en todellakaan osannut ajatella, että tällainen tilaisuus näin pian eteeni tulisi. Kun sain tarjouksen liittyä osaksi maailman suurinta mediatoimistoa sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaksi, koin, että tämä on urallani mahdollisuus johon kannattaa tarttua. Tunnen valtavaa kiitollisuutta siitä, että vuosien kokemus sosiaalisen median sekä vaikuttajamarkkinoinnin parissa ovat mahdollistaneet sellaisia polkuja työelämässä, joista muutama vuosi sitten saatoin vain haaveilla. 


Tällä hetkellä sosiaalisen median osaaminen on yritysmaailmassa todella kysyttyä, mutta nuorille vaikuttajille haluan antaa ainoastaan yhden vinkin: kannattaa myös opiskella! Vaikuttajaura ei välttämättä kestä koko elämää, saattaa jossain vaiheessa muuttua liian raskaaksi tai voi tulla itselle halu mennä kehittämään osaamista lisää työelämään – silloin koulutus saattaa olla se tärkein portti osaamisen lisäksi. 


Vaikka olen kokenut bloggaamisen mielekkäänä tekemisenä, tällä hetkellä tuntuu, että se ei yksin riitä ammatillisesti haastavan uran luomiseen – toki ei myöskään täyspäiväiseksi tulonlähteeksi, varsinkin kun olen yhteistyöhön kelpaavien tuotteiden sekä yritysten suhteen todella tarkka. Kuten olen aikaisemminkin blogissa kirjoittanut, itselleni iso osa merkityksellistä työelämää on olla osa työyhteisöä ja kasvaa ammatillisesti. Bloggaamisessa ja somevaikuttamisessa kasvu perustuu oikeastaan ainoastaan siihen, miten paljon saat lisää seuraajia osaksesi ja se ei itselleni riitä ainoaksi työelämän tavoitteeksi. Jatkuva kiinnostavan sisällön tuottaminen ja esillä oleminen voi olla pidemmän päälle myös hyvin kuormittavaa, kun siihen kytkeytyy myös taloudellinen paine - en siis yhtään ihmettele, että useat ammatikseen vaikuttajana toimivat ovat viime aikoina kertoneet loppuunpalamisesta. 


Olen uusista haasteista todella innoissani ja näin kahden viikon jälkeen myöskin ihan pää pyörällä kaiken uuden oppimisesta. Intensiiviset päivät ovat vaatineet veronsa ja töiden jälkeen on maistunut after workien tai blogipäivitysten sijaan joko päiväunet tai rentouttava jooga. Viime viikonloppuna tuli myös otettua rennosti spa:n, hieronnan sekä merenrantakävelyn merkeissä - miten tärkeää onkin pitää itsestä ja omasta jaksamisesta huolta.

Ihanaa alkanutta viikkoa!
Share:

4 kommenttia

  1. Olen niin onnellinen puolestasi! <3 Kuulukoon elämääsi kaikki se hyvä, jota itse hehkut ympärillesi!

    VastaaPoista
  2. SAAN EXTENI TAKAISIN DR DAWNIN RATKAISUN KANSSA
    Otin yhteyttä DR DAWNiin häntä koskevan kirjallisen kokemuksen kautta ja sain myös monia kokemuksia siitä, kuinka hän auttaa muita heidän elämässään. Paluu exän kanssa on yksi intiimimmistä tunteista, jonka monet ihmiset haluaisivat kokea, varsinkin kun nuo muistot exän kanssa hämärtävät aina mielemme, kun joku muu tekee niitä asioita, joita exämme teki . Olen ollut yksinhuoltaja melkein 6 vuotta ja vaikka ex-mieheni oli poissa lapsistani, toivon silti hänen palaavan luokseni jonain päivänä. Tämä DR DAWN -nimellä tapaamani loitsu auttoi minua toteuttamaan toiveitani, ja voin ilokseni sanoa, että olen palannut entisen mieheni kanssa. Tulos paljastui 48 tunnin kuluttua, kun hän vakuutti minulle, ja jakamamme rakkaus ja yhteys palautuivat hämmästyttävästi. Jos haluat onnistuneesti palata exän kanssa,
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos sinun on täytettävä toiveesi.
    ota yhteyttä tähän suureen rakkauslääkäriin WhatsAppissa: +2349046229159
    Sähköposti (dawnacuna314@gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Yli 13 vuoden avioliiton aikana en voinut synnyttää, minulla on keskenmeno, vaikka tulisin raskaaksi, kaikki lääkärit eivät voineet auttaa minua, kunnes siskoni ohjasi minut tohtori DAWNin luo, joka auttoi minua ja tulin raskaaksi ja nyt minä sinulla on kaunis tyttövauva,
    Hän auttaa myös monia ystäviäni, jotka ohjasin hänelle, tohtori DAWN on siunaus jokaiselle, joka ottaa häneen yhteyttä,
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos haluat lopettaa keskenmenon. *raharituaali ilman ihmisuhreja.
    *Jos haluat saada takaisin rakastajasi.
    *Jos haluat miehesi/vaimosi takaisin.
    *Jos haluat saada takaisin varastetun omaisuutesi tai rahasi.
    *Jos haluat hoitaa minkä tahansa sairauden,
    Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig