2019/02/10

Olohuoneen keventynyt ilme

Vaikka tiedämme, että olemme tästä asunnosta muuttamassa pois jossain vaiheessa, halusin tehdä erään hankinnan kotiin, josta jo tässä sisustushaavepostauksessa kerroikin. Uuden Gubin Pedrera sohvapöydän myös olohuoneen ilme keveni hurjasti ja olen ollut hankintaan todella tyytyväinen. Alun järkytyksen jälkeen (miehen, ei omani) kaikki asukkaat ovat sopeutuneet pöytään. Tässä kohtaa haluan muitakin sisustushankintoja tekeviä muistuttamaan asiasta, jonka sisustussuunnittelijan ammatissa aikoinaan opin: kaikki muutokset tuntuvat aluksi oudoilta. Ihminen on sellainen, että se tottuu kotiin tietynlaisena ja sitten positiivinenkin muutos saattaa aluksi tuntua epämiellyttävältä.


Keventyneen ilmeen myötä olohuone tuntuu nyt raikkaammalta ja olin jo pitkään kokenut aikaisemman sohvapöytämme liian matalaksi ja kulmikkaaksi – se ei vain tuntunut yhtään omalta. Hankin pöydän aikoinaan Homevialauran inspiroimana ja heille pöytä sopii paremmin kuin hyvin! Uuden kodin meidän aikaisempi sohvapöytä saikin nopeasti Jennin luota, jonka tiedän kovasti ihailevan Lauran modernin klassista sisustustyyliä.


Näitä kuvia ottaessani tajusin, että minun olisi kyllä vihdoin aika päivittää kamerani linssikokoelma laajakuvalinssillä – laajempia kuvia meidän olohuoneesta olen ottanut instagramiin uudella Huawein Mate 20 Pro puhelimella*, jonka kameran tarkkuus on kyllä huippuluokkaa. Laajemmista kuvista näkee, kuinka hyvin pöytä sopii yhteen Flosin kattovalaisimen kanssa – niissä on jotain samaa muotokieltä keskenään.Tämän viikonlopun nimesin tuossa Tomasille vuoden laiskimmaksi viikonlopuksi! Olemme vain viettäneet aikaa kotona taivaalta satavia kissoja ja koiria paossa tekemättä oikeastaan mitään, mutta tänään olisi tarkoitus ryhdistäytyä ja suunnata ruokakauppaan hakemaan tämän hetken hittipastan aineksia – joko te olette maistaneet Liemessä blogin uunifetapastaa? Kuulosti niin herkulliselta, että en malta odottaa!

*Puhelin saatu blogin kautta.
Share:

4 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig