2019/02/21

Kylässä: Suunnittelukohde Espoossa


Reilu vuosi sitten valmistui espoolainen erillistalo, jonka sisustussuunnittelussa sain olla mukana. Talon sisustukseen haluttiin hakea loft-henkisyyttä ja ajattomuutta. Mukaan sisustukseen valittiin myös joitakin design-klassikoita kellomaisten Caravaggio-riippuvalaisimien sekä Jielden Loft-jalkavalaisimen merkeissä. Asukkaan aikaisemman kodin Vitran Eames-tuolit saivat uuden parin lankkupöydästä, joka tuo kivaa rouheutta moderniin kokonaisuuteen.


Tämä talo kuvattiin myös Meidän Talo -lehteen, jossa on avattu tarkemminkin talon tarinaa ja muita huoneita. Talosta löytyy mm. ulkojacuzzi, kauniit kylpytilat sekä linjakasta arkkitehtuuria. Tämä toimituksellinen lehtijuttu oli itselleni ensimmäinen laatuaan, mutta ei varmastikaan viimeinen – kuten aikaisemmin kerroin, näin yrittäjänä on päässyt tekemään yhtä jos toista ja tämä printin puolelle astuminen on ollut mielenkiintoinen uusi tuttavuus.


Talon pintamateriaalit haluttiin valita kohtalaisen neutraaleiksi, mutta terran ja kuparin sävyä poimittiin sisustuksen yksityiskohtiin vastapäisen talon tiiliverhoilusta. Omaperäisen ilmeen luo myöskin korkea huonetila, runsaat viherkasvit sekä Tanja Meskin tilaan personoitu taulu. Tehdessäni sisustussuunnittelua asiakkaalle, on luonnollisesti aina lähtökohtana hänen / heidän maku ja toiveet, mutta tiedostan, että monesti suunnittelemani kohteet tunnistaa tietystä kädenjäljestä.


Teen edelleen siis sisustussuunnittelua, jos siellä lukijoissa on joku pienempää tai suurempaa sisustuskonsultaatiota vailla! Viime syksynä toteutin erään skandinaavisen asunnon niin ikään Espoossa, jonka pääsen esittelemään täällä blogissa sen valmistuttua – keskeneräiseen kohteeseen pääsee kurkkaamaan täällä.

Share:

2 kommenttia

 1. Upeaa jälkeä Sanna! Sulla on kyllä näkemystä ja silmää tuohon työhön.
  Sisustussuunnittelu oli monta vuotta oma toiveammattini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni! <3 Jos edelleen haluat alalle, niin monet käyvät vuoden kestävän koulutuksen työn ohessa, jolla pääsee jo alkuun! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig