2017/08/12

Lomalla viimeinkin


Vihdoin kesäloma! Vietän täällä oikeastaan kesälomani toista päivää, eilinen tuli vietettyä keskustassa kampaajan ja terasilla istuskelun merkeissä. Vaikka Espoossa olisi kuinka lämmin, tulee sitä aina unohdettua että esim. Löyly on auringon laskiessa todella viileä paikka viettää iltaa! Onneksi viltit, lämpölamppu ja tarpeeksi Rose-viiniä pitivät kuitenkin sopivasta lämpötilasta huolta.


Lomani oikeastaan käynnistyi illallisella Porkkalan satamassa ravintola Brygganissa. Meitä oli kohtuullisen iso porukka kasassa ja jopa Maija ja Tim Pariisista hurmaavan Elle-koiran kanssa vieraana. Elle istui kassissa pöydän vieressä koko illan ja sai onneksi myös maistaa pöydän antimia eli toast skagenia sekä kasvispizzaa.

Tänään olisi tarkoitus mennä kaiken Flow-kansan kanssa vastavirtaan ja suunnata mökille. Vietämme siellä muutaman päivän ja sen jälkeen otamme nokan kohti Tukholmaa! Toivotaan, että ilmat suosivat nyt elokuussa, kun koko muu kesä onkin melkein mennyt muissa kuin kesäisissä tunnelmissa ilmojen puolesta.


Blogi päivittyy näin lomalla omaan verkkaiseen tahtiinsa ja sisustusasioihin palataan taas sitten vasta loman loppupuolella niin uuden Howard -sohvan, Jab -maton kuin Flos -valaisimenkin tarkemman esittelyn merkeissä.

Toivotan teille lukijoille oikein nautinnollista loppukesää!
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig