2017/08/05

Balmuir Portofino -arvontaBalmuirin uuden myymälän kunniaksi sain arpoa teille lukijoille ylellisen Portofino -kylpytakin, joka on saanut valkoisen värin lisäksi rinnalleen tyylikkään mustapohjaisen version valkoisilla tereillä. Kilpailu toteutetaan tällä kertaa Instagramin puolella, joten käyppä kommentoimassa tähän kuvaan, niin olet mukana arvonnassa!
Nämä kuvat ovat jo viime viikonlopulta, mutta olisipa kiva aloittaa tämäkin viikonloppu sänkyaamiaisella! Tänään olisi luvassa ystävien kanssa vietettyä Helsinki-päivää, tarkoituksena oli mennä vihdoin käymään Allas Sea Poolilla, mutta voi hitsi näiden ilmojen kanssa...


No ei auta kun mennä säiden ehdoilla, katsotaan mihin suunta vie! Mahdollisesti ainakin kehuttuun Pizzeria Via Tribunaliin -nam. Tässä juuri suunnitellaan myös varaplääniä lomalle, sillä jos elokuu näyttäytyy näin kovin sateisena, saattaa kohteena olla mökkireissun sijaan jokin Euroopan kaupunkiloma. Rooma houkuttelisi kovasti, mutta se taitaa näin elokuussa olla ihan mahdottoman kuuma?Mistä muuten te bongailette äkkilähtöä, onko jotain vinkkejä? Itse katson lähinnä Rantapalloa ja Napsua, joten jos teillä on antaa hyviä ideoita niin otan niitä mielelläni vastaan!


Share:

2 kommenttia

  1. Ihana arvonta ❤️Mukavaa lauantaita ❤️

    VastaaPoista
  2. Olisi ihanaa saada pehmeä kylpytakki, kun minulla ei ole vielä sellaista!:) hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig