2017/08/29

Kun bloggaaja on blogimainonnan uhri - esittelyssä lempikosmetiikkaa


Ajattelin vinkata teille lukijoille postauksen muodossa tämän hetkisestä lempikosmetiikastani. Tämä ei ole miltään osin maksettu mainos tai yhteistyöpostaus, nämä tuotteet olen löytänyt ihan itse joku tuttavien tai blogien suosituksesta. Onkin mielenkiintoista olla itse blogimainonnan uhri, mutta tarpeeksi toistettuna se on ilmeisen tehokasta mainontaa. ;)


Uusimmat löydöt meikkipussissa ovat nämä Lumenen uutuustuotteet eli nestemäinen highlighter ja hohtava poskipuna. Kyse on strobing-meikkaamisesta eli ihon tekemisestä erittäin kuultavaksi. Monesti oma meikkipohja on hyvin mattapintainen, joten tällainen raikas ja luonnollinen kuulto on hyvä lisä omaan meikkipussiin. Itse tutustuin ensin tuohon poskipunaan ja olen siihen aivan myyty! En muista, että ihoni olisi ollut näin hehkuva pitkään aikaan. Vaaleampi highlighter puolestaan tuli hankittua vasta eilen, joten sen käytöstä ei ole vielä kokemusta tarkemmin, mutta ainakin sitä on suositeltu todella paljon sosiaalisessa mediassa.


Vaaleatukkaisena haluan hiukseni olevan hopeanvaaleat eikä kellertävät ja testattu on niin monet hopeashamppot, naamiot kuin sävyteeetkin, mutta ne eivät koskaan ole tuntuneet antavan riittävää lopputulosta. Tärkeää tietysti on ensinnäkin, että tukka on vaalennettu oikean sävyiseksi, omani raidoitan aina Gyylissä. Samasta liikkeestä sain myös vinkin tähän aivan parhaaseen S6-hopeashampooseen, jota saa tilattua mm. täältä. Ehdottomasti tehokkain hopeashamppoo, jota olen koskaan käyttänyt!


Muista kosmetiikkalemppareista täydellisen ja kohtuuhintaisen kuivashamppoon löytäminen on ollut kiven takana, mutta tämä Batisten raikastuoksuinen shamppoon on todella toimiva. Itseruskettavista suosikkini on tuo Maison Helsingin myymä Purasan, jota käyttävät myös fitness -ammattilaiset. Tätä ruskettavaa ei ole niin helppo saada, mutta kannattaa kipaista tuonne Maisonille hakemaan. Tällä tulee tasainen, hajuton ja tahraamaton jälki, itse käytän sitä hanskalla levitettynä ympäri vuoden ainakin kasvoihin, sillä olen alkanut vältellä runsaampaa auringonpalvomista.


Kosteuttavista tuotteista olen tykästynyt Kicksin myymään Emma S. - sarjaan, jonka kasvojen kosteussuihke on päässyt valikoimaan Cliniquen lopetettua omansa. Tätä voi huoletta suihkaista virkistykseen vaikka meikin päälle kesken työpäivän tai lentomatkan ja itse käytän sitä meikin alle, jotta meikki säilyy rasvoittumatta päivän. Viime kosmetiikkahankinnan yhteydessä mukaan tarttui myös Lumenen huulikiilto, joka vaikuttaa ainakin ensitestauksen perusteella aivan loistavalta.

Tänään vietänkin viimeistä lomapäivää ja seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä keskustaan hankkimaan pellavaverhoja. Haluan syksyksi hieman tummemmat verhot olohuoneeseen Slettvollilta inspiroituneena, toivotaan että mieleiset löytyvät.
Share:

4 kommenttia

 1. Mielenkiintoisia tuotteita :) On aina kiva lukea toisten lemppareista, niistä saa itselle monesti uusia ideoita :)

  VastaaPoista
 2. Harmi ku minä en ole vielä tähän päivään mennessä löytäny kosmetiikkasarjaa johon olisin tykästynyt niin paljon että se veisi voiton muista! Huomaan joka kerta jonkin purkin tai tuubin loppuun kätettyäni hakevani jotain uudenmerkkistä tilalle. Näistä voisi löytyä kokeilemisen arvoisia tuotteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on ne tietyt lempituotteet vuodesta toiseen ja sitten joskus innostun kokeilemaan jotain uutta. Näiden kohdalla kävi harvinaisen hyvin, sillä olivat onnistuneita kokeiluja kaikki! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig