2017/06/08

Furla Metropolis


Kuten aikaisemmassa postauksessa jo kerroinkin, pastellisävyt ovat tänä kesänä vieneet mukanaan. Vaaleanpunainen leikkohortensian oksa on ehkä yksi kauneimmista kukista, jonka tiedän. Harvemmin vain tulee enää ostettua leikkokukkia kotiin, sillä laadukkaiden silkkikukkien löytäminen on mahdollistanut sen, että kotona kukkii aina -vuodenajasta riippumatta.


Ja jos vaaleanpunainen näyttää upealta tuossa kukassa, niin ihan mielettömältä se näyttää myös yhdessä tämän hetken varmasti suosituimmassa asusteessa eli Furla Metropolis* -pikkulaukussa. Tilasin laukun Zalandolta sävyssä moonstone (vaaleanpunainen) ja gold khaki. Tarkistin laukkujen hintoja, niin Zalandolla oli ehdottomasti edullisin hinta verkkokaupoissa. Alennuskoodilla FMQALEZZL saa uudet asiakkaat vielä 10% alennuksen Zalandon valikoimista.


Furlan Metropolis laukussa viehättää sen klassinen muotokieli, mutta myöskin kohtuullinen hinta, sillä useassa merkkiliikkeessä tuohon saisi vielä laittaa nollan perään. Omat suosikkisävyt laukusta ovat tuo Moonstone sekä Sabbia, sillä tuo Gold Khaki olikin luonnossa turhan kiiltäväpintainen makuuni. Näin ollen päädyin pitämään noista tuon vaaleanpunaisen ja tähän kyselinkin teiltä jo suosituksia Instagramin puolella. Tietysti tuossa vaaleanpunaisessa huolettaa hieman se, että laukku sopii yksinomaan kesään ja kevääseen, mutta koska se vain näyttää niin herkulliselta, en voinut antaa sen häiritä!

Aika herttainen, eikö?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Share:

2 kommenttia

  1. Miten ihana ja näppärän kokoinen laukku! Ja hortensiat ovat kyllä aivan hurmaavia <3

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig