2017/06/06

Flos ja tunnelma katossa


Täällä on vietetty eilistä sadepäivää kotosalla ja vihdoin meillä on Flosin 2097/30 kattokruunu ripustettuna. Kyseinen valaisinhan lymyili paketissa monta kuukautta, sillä meidän tarkoitus oli alunperin asentaa se vasta uuden kodin kattoon. Uuden maton lisäksi myöskin tähän hankintaan on inspiraatio tullut sisustamastani asuntomessukohteesta Lakkalakaudesta, joskin saman upeuden näkeminen niin Charilla että Alexalla vain vahvistivat päätöstäni. Omani tosin halusin Lauran tapaan kromisena, sillä koen sen istuvan meidän vastavalmistuneeseen kotiin paremmin -keskustan arvoasunnoissa messinki on kyllä ihan paikallaan!


Haaveilin valaisimesta jo edelliseen kotiin, mutta koin se silloin liian ylelliseksi silloiseen enemmän skandinaaviseen tyyliini. Tähän asuntoon muutettuani en kruunusta myöskään haaveillut, koska jotenkin mielsin sen vain vuosisadan alun, yli kolmimetrisen huonekorkeuden omaavien asuntojen valaisimeksi. Miten väärässä olinkaan! Se sopii tännekin, uuteen kerrostalokotiin, jossa on vain aavistuksen tavallista korkeampi huonekorkeus.


Eilen illalla oli kyllä mukava tunnelmoida valaisimen loisteessa, sillä sadepäivän harmaus ja kolea ilma on ollut näin alkukesästä enemmän sääntö kuin poikkeus. Ja mikä piristävä vaikutus sillä varmasti on marraskuiden pimeydessä! Lisäkuvia on tarkoitus ottaa vielä uudesta kokonaisuudesta, mutta tässä hieman esimakua.

Mukavaa alkuviikkoa!
Share:

14 kommenttia

 1. Tässä on niin täydelliset värit ja tuo valaisin on piste iin päälle kokonaisuudessa. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ollaan kyllä täälläkin päässä todella tyytyväisiä. <3

   Poista
 2. Ihan sun näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on kaunis kattokruunu! Normaalisti ne on omaan silmään lopulta kovin halvan näköisiä :/ Hei, mistä muuten sohvapöytä on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) No se on totta, näitä on kaikkia tingeltangle versioita, eikä ne oikein sykähdytä. :) Sohvapöytä on Boconceptin Lugo.

   Poista
 4. Ompa kaunis tuo seinän sävy! Sattuuko sulla olemaan sen nimi/värikoodi muistissa? Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihana matto, mistä tuollaisia löytyy? Tuntuu, että nukkamatot ovat aina niin "epäsiistejä" ja vaikeita puhdistaa mutta tuo saattaisi olla meillekin täydellinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä on Jabin diva-matto ja todella helppo puhdistaa! :)

   Poista
 6. Hei, ovatko nuo polttimot valaisimen mukana tulleet 2700k:n lämpöiset vai oletko hankkinut erikseen? Kuva tietysti muuttaa, mutta näyttää hieman kylmemmältä kuin 2700k. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ovat ihan ne normaalit (ei ledit) vaan hehkulamput (uunilamput). Ovat kyllä kirkkaat livenäki, toki tätä kuvaa on valotettu hieman.

   Poista
 7. Hei! Mikä onkaan teillä huonekorkeus? Haaveilen Flos valaisimesta mutta huonekorkeus mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meillä on joku 280cm eli hieman tavallista korkeampi, mutta ei kuitenkaan merkittävästi korkeampi kuin standardi. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig