2015/01/28

Puhtaalta pöydältäTiedättekö sen tunteen, kun näette asuntoilmoituksissa ihanan asunnon ja toteatte että tässä se on, unelmieni koti!

Itselle tuli se tunne katselleni oman kotini myynti-ilmoitusta Oikotien asuntoviidakossa. Haikeaa on luopua -vielä haikeampaa jäädä. Joskus on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä ja mennä eteenpäin. Toivottavasti tämä ihana koti, jota olen niin rakkaudella laittanut, löytää pian uudet onnekkaat omistajat.

// It's time to move on and move out.

Share:

20 kommenttia

 1. Kauniit kuvat, onnea myyntiin! Tiedän tuon tunteen. että on haikeaa on lähteä, ja myös jäädä. Varsinkin tästä ensimmäisestä itserakennetusta talosta tuntuu todella vaikealta luopua, mutta pakko se on tehdä, jotta pääsee sinne uuteen itserakennutettuun asumaan... Joskus muutos on todellakin hyvästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elämä on valintoja, joskus pitää luopua jostain että sitten tulee uutta tilalle :)

   Poista
 2. Todella kaunis ja tunnelmallinen koti!

  VastaaPoista
 3. Mä niin voin muuttaa tähän kotiin <3 Olisi juuri passeli mulle ja minille!! LOVE IT! Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun konstailemattomasta tyylistä. Vanhasta on varmastikin haikea luopua, mutta uusi koti ja uudet tuulet tuo taas uutta näkökulmaa elämään. Olen varma että kotinne menee kaupaksi ennemmin tai myöhemmin. Tsempiä myyntiin!

  VastaaPoista
 5. Onnea asunnon myyntiin, kyllä siihen on tulevien asukkaiden ihana asettua kodiksi. Meillä on täällä myös myyntipuuhat meneillään ulkomaille muuton takia ja totta tosiaan on haikeaa touhua, vaikka mahdollisuus olisi talo säilyttääkin "kesämökkinä". Mutta ehkäpä tämä päätös avaa uuden oven jossain tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teillä on se projekti siellä! Tsemppiä myyntiin myös sinne! :)

   Poista
 6. Onnea kaima kauniin asunnon myyntiin. Uusi kotisikin tulee varmasti olemaan upeasti laitettu <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Täällä on asunnon osto edessä, ja katselen näitä kuvia ihaillen. Todellinen unelmakoti, joten ymmärrän tunteesi. Mutta aina on Sanna uutta ja ihanaa tulossa. <3

  VastaaPoista
 8. Ihana koti, ja niin on varmasti seuraavakin, mutta ymmärrän haikeutesi.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig