2015/01/04

Katse kohti tulevaa

Vielä muutama sisustuskuva viime vuoden puoleta: Balmuirin tummanharmaat lakanat, Maijan Nerokolta lahjaksi saama harmaa peti, kirsikkapuunoksat sekä Magisson teekupit. Eiköhän nyt ole aika hyvin koko viime vuosi paketissa ja täällä ainakin ollaan valmiita uusiin seikkailuihin, toivottavasti sielläkin! 

Viikonloppu meni railakkaasti polttareiden merkeissä ja uusi vuosi otettiin vastaan We Love Helsinki -tansseissa sekä racletteja nauttien. Tuleva kevät tulee pitämään sisällään ihanien ystävien häät, kummilapseni ristiäiset (kummatäti on hurjan ylpeä tästä tehtävästä), ystävien kanssa järjestettyjä illanistujaisia sekä Miamin matkaa unohtamatta. Lisäksi elämää rytmittävät tanssitreenit tulevien Latino Show SM-kisojen vuoksi, joten puuhaa kyllä riittää. Sitten samalla saan sisustella kotia ja toivottavasti tarjota teille lukijoille sitä kautta inspiraatiota myöskin!

Kiitos että olette olleet nämä pari vuotta matkassa, ilman teitä lukiojita tämä bloggaaminenkin tuntuisi aika turhalta! Tänä vuonna ajattelin hieman laajentaa blogini sisältöä siten, että mukaan tulee lisää muotia, hyvinvointia, haastatteluja ja ehkä videoitakin.

Aikamoinen blogivuosi siis tiedossa, kiva kun olet siellä!

// This year I am going to add some new things on the blog, thank you so much for following. <3
Share:

12 kommenttia

 1. Kiitos itsellesi, että olet jaksanut jatkaa tämn inspiroivan ja kauniin blogin pitämistä, vaikka elämä onkin kuluneena vuonna näyttänyt sinulle nurjaakin puoltaan! Kaikkea hyvää uuteen vuoteen, innolla jään odotamaan uusia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos voin tarjota inspiraatiota ja postauksia odotetaan! Lämmittää mieltä :)

   Poista
 2. Blogisi tulevaisuus kuulostaa mielenkiintoiselta, jään odottelemaan! Ja hei, täälläkin on ristitty kummatädiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Tärkeä tehtävä tuo kummatätiys, onnea sinnekin! :)

   Poista
 3. Kiitos inspiraatiosta, blogiasi on ilo lukea!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että laajennat aihepiiriä! Olen kovasti tykännyt sun vaatteista, kun niitä on vähän vilahdellut täällä ja instassa <3.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tulet bloggaamaan muistakin jutuista! Kiva "tutustua" sinuun hieman paremmin :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! Mielenkiintoista odottaa myös tulevia juttuja :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig