2015/01/13

Miami bitches!


Haluaisin sanoa olevani talvi-ihminen ja että jokaisessa vuodenajassa on puolensa, mutta pohjimmiltaan kaipaan todella paljon lämpöä ja aurinkoa. Tästä syystä talveen tai alkukevääseen ajoitettu pakoreissu tuntuu olevan pakollinen, jotta pimeän ja kylmän kauden saa katkaistua. Mielestäni matkojen fiilistely on yksi parhaimmista osista matkaa -sekä ennen että jälkeen toteutettuna. Kuten jo aikaisemmin taisin blogissa jo hihkuakin, niin olen suuntaamassa hyvän kaverin kanssa Miamiin maaliskuun alussa. Kaikki vinkit Miamista ja Floridan alueelta muutenkin otetaan lämmöllä vastaan. Ainakin Key Westin beachille johtavaa meren päälle rakennettua reittiä on kehuttu kovasti, ei kun siis avo-Mustang alle ja Raybanit päähän.

Via
 Ihan mieletön tyttöjen reissu siis tiedossa ja Miami-aiheisi postauksia tulee varmasti siis blogissakin vilahtelemaan, instagramin puolella sovettelin jo matkalle lähteviä asukokonaisuuksiakin! Oi, en malta pysyä uusissa korallin värisissä bikineissäni -joko mennään?

// Few months and heading to Miami, bitches!
Share:

3 kommenttia

  1. Ihana matka tulossa! :) Omasta Miamin matkastani on jo jokunen vuosi, onhan se upea! Nyt ei taida rakennusprojektilta ja pojalta päästä minnekään reissuun, joten odotan innolla matkapostauksia ja kuvia instassa, niin voin nojatuolimatkailla. Matkakuume kyllä paheni jo näistä kuvista. ;)

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig