2013/08/25

Tuparit ja loppukevennysAivan ihanat tuparit tuli vietettyä eilen kera ystävien, auringonvalon sekä pirskahtelevan juoman! Pompomit, viirit sekä herkut odottivat valmiina vieraita, kun ensimmäiset saapuivat. Ruuat tekivät aika nopeasti kauppansa, sillä aivan mahtavat herkut tuo avokin äiti oli meille pyöräyttänyt. Itse huolehdin ruokien koristelupuolesta ja oli kyllä hauskaa asetella viirejä pikkukakkupaloihin. Juhliminen aloitettiin jo iltapäivällä, jotta lapsivieraatkin pääsivät mukaan pirskeisiin. Myöhäiseen iltaan jatkuvat bileet huipentuivat kahden hassuttelijan performanssiin, joissa he halusivat stailata itsensä blogia varten kaapista löytyneisiin vuittonin huiveihin ja leopardihousuihin. 

Voi apua. :D


Että sellaista! Toivottavasti sielläkin on viikonloppu mennyt mukavissa merkeissä. Nyt vielä viimeiset siivoilut ja valmistautumaan tulevaan viikkoon.

Ihanaa loppuiltaa!
Share:

30 kommenttia

 1. Oi kun ihanat tarjoilut teillä olleet! Alin kuva kruunasi varmaan tuparit! ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja :) hahahaa kevennykselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut oli mahtiksia ja koristelua oli kiva väkertää!! :)

   Poista
 3. Heheh, uuuh mikä kuva tuo alimmainen. Kivat myös nuo viiksipillit!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, ainakin hauskaa on ollut! Meillä on tulevana perjantaina tuparit, mutta aikaa ei olisi oikein järjestellä mitään. Onneksi täältä löytyi muutama kiva idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa olikin, ehdottomasti!! :D Pienellä vaivalla saa kyllä tarjoiluihin näyttävyyttä, kun heittää pari viiriä kehiin ;)

   Poista
 5. Ihania hyvän mielen kuvia. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis vielä! Oli huikeat kekkerit! Illan golf-kilpailu ja "poikien" performanssi kruunasivat illan.. Onneksi punahousuinen hassuttelija on pysynyt tänään ruodussa! ;) Pus ja kiitos! <3

  VastaaPoista
 7. Nam - herkkulisen näköistä kaikinpuolin.
  Mukavaa viikkoa

  Sanna

  VastaaPoista
 8. Oi ihania tunnelmia ja mahtava loppukevennys, leopardihousut kruunaa kaiken ;)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia, ja ihmisiä! Kahvikupponen kädessä, melkein voin maistaa nuo herkut. Mä ajattelin tänään tehdä muffinsseja, ja melkein sanoin ähäkutti - sainpas tehtyä edes vähän terveellisemmät. Sokerin puolitin ja rasvan jätin kokonaan pois. Tulos: kuin olisi syönyt makeaa munakasta! Ääk! Mies yritti hymyssä suin "näähän on tosi hyviä", mutta jouduimme kumpikin lieventämään "munakasta" eli päälle aimo kerros hilloa. Mulla on ollut pää jo jumissa muutaman päivän, eli en ihmettele miten onnistuin tuonkin toilailemaan. ;) jos se tästä, kun alan uudelleen järjestelemään makkaria, ellen sitten jää jumiin huonekaluiden väliin...

  Ihanaa viikon alkua!

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin itsekin noita kuvia että onpa mulla kauniita kavereita!! :D HAhaa voi ei.. varsinaisia terveysmuffareita siis! :D Voi ei.. no uskon että maistui munakkaalle... Pitää siis pitää vaan herkut herkkuina ja reilusti sokeria ja rasvaa kehiin, keventää sitten muualta. ;) Täälläkin on pää jumissa eli tiedän tunteen, joku flunssa yrittää kovasti iskeä päälle mutta minä isken takaisin!

   Poista
 10. Huippukivoilta tupareilta näyttää! :) Kyllä tommosissa bileissä kelpais olla vieraana. Mahtava loppukevennys!:D Hih!

  VastaaPoista
 11. Ihania herkkuja ja uusia kalusteita. Vika kuva ihan paras, tuo suun asento :)

  VastaaPoista
 12. Noi kemut on olleet varmasti ihan mielettömät. :)

  VastaaPoista
 13. Hei, mistähän on neliön muotoiset kulhot hankittu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kulhot ovat asa:n ja sitä myy mielestäni ainakin Stockmann. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig