2013/08/18

Less is more

Vaviskaa Stadshem ja Alvhem. 
Less is more -stailausfirma on täällä. Kyllä Suomessakin osataan - kuvat puhukoon puolestaan."Less Is More tarjoaa yksilöllisiä asuntoja tyyli- ja laatutietoisille asunnonostajille ja asunnonvuokraajille kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme hyvistä taloyhtiöistä peruskuntoisia asuntoja, toteutamme niistä remontoimalla tyylikkäitä, moderneja, uniikkeja koteja, ja myymme tai vuokraamme asunnot eteenpäin. Tarjoamme yksilöllisten asuntojen lisäksi myös kokonaisvaltaisia, avaimet käteen -remonttipalveluja, tilasuunnittelua sekä asunnon myyntistailausta."

"Asunnot ja niiden suunnittelu, remontointi ja sisustaminen ovat intohimomme. Jokainen asuntomme on meille rakas ja toteutamme niiden remontit kuin tekisimme kotia itsellemme. Asuntojemme suunnittelussa lähtökohtanamme on aina skandinaavinen, yksinkertaisuuden kauneutta arvostava muotokieli, jota jokaisessa kohteessamme maustamme kodikkailla ja yllätyksellisillä yksityiskohdilla."Asunnoista todellakin huokuu taito ja intohimo sisustamiseen. Näissä kodeissa on varmasti helppo viihtyä. Yritys toimii tällä hetkellä Turun seudulla, mutta uskoisin, että pääkaupunkiseudullakin olisi tällaiselle palvelulle kysyntää. Less is more:n verkkosivuilla kerrotaankin, että tarkoituksena on laajentaa jossain vaiheessa toimintaa myös pääkaupunkiseudulle.
Oi oi! Ei voi kuulkaa kuin vain ihailla. Kelpaisi näistä asunnoista itsellenikin mikä vaan!
Jos tällaiset asunnot Turun seudulla kiinnostaa, yhteyttä voit ottaa täällä.

Eikö ollutkin jo aika, että Alvhemit ja muut vastaavat yritykset saivat suomalaisen vastineen? Mitä sinä pidät Less is moren tyylistä?
Share:

18 kommenttia

 1. No tyylikästä! Onpas kumma jos ei asunnot käy tälläisillä kuvilla kaupaksi :)!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa! Upeaa, että suomalaistakin osaamista saadaan näkyviin.:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No on kyllä, harmi vain että toimii vain Turun alueella!

   Poista
 4. Mahtava idea! :) Pitääkin alkaa käydä säännöllisesti kurkkimassa sivuilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin olen käynyt siellä vähäväliä kuolailemassa :P

   Poista
 5. mahtavaa, kiitos vinkistä, vaikuttaa todella tyylikkäältä!

  VastaaPoista
 6. Löysin nämä sivut jokin aika sitten ja ei voi kyllä kuin ihailla. Niin on tyylikästä, niin on taitavaa ja konsepti aivan loistava! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanaa, että saatiin oma laadukkaan oloinen "Alvhem" tänne Suomeen ja odotan innolla laajentumista pk-seudulle. Pistinkin firman "seurantaan" ja olen ihastellut heidän työnjälkeään. :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig