2013/08/30

Kuvakulma ja verhopulma

Kuvakulma ja verhopulma. Hah, nehän rimmaa!


Hupaisan hauskaa lauantaiaamua vaan kaikille!

Sain Kotilan Riikalta haasteen kuvata yksi kulma tai kohta kodista, jota ei vielä ole blogissa näkynyt. En muistaakseni ole esitellyt kotiamme tästä nurkasta, josta katsottuna keittiö-olohuone akseli näkyy kokonaisuudessaan. Tv:n paikka on itseasiassa tuon kuvan ottamisen jälkeen muuttunut, se on nykyään sohvalla istuttaessa vasemmalla puolella. Paikka on huomattavasti parempi kuin entinen: on kiva, että tv ei hallitse tilaa niin paljon, kuin tässä kuvassa. Myöskin on mielestäni mukavampi, että tuo iso möhkäle ei peitä ikkunoita ollenkaan (haloo mies, missä se meidän valkoinen tv viipyy).

Meillähän ei ole vielä verhoja alakerrassa, ne olisi tarkoitus pikkuhiljaa hankkia. Kuten kuvasta huomaakin, ikkunat ovat lounaaseen ja olohuone suorastaan paistuu kylpee valossa. Olisi kiva saada jotain suojaa auringolta, mutta kuitenkin niin, että tilan valoisuus säilyy. 

Onko teillä lukijoilla jotain hyviä verhoideoita? Olin mahdollisesti ajatellut ihan simppeleitä rullaverhoja, valkoisia, joista hieman kuultaa läpi. Kaikki ideat olisi oikein lämpimästi tervetulleita!
Share:

14 kommenttia

 1. Ohuet ja pehmeät valkoiset tai vaaleat pellavalaskosverhotkin olisivat tuossa tilassa aika ihanat. Sellaiset, missä ei ole tukirimoja laskeutuvat todella kauniisti. Tästä kuvasta näkee vähän ideaa, harmi kyllä en löytänyt parempaa: http://www.sears.ca/product/whole-home-md-lola-linen-look-relaxed-roman-shade/624-000296830-FS09102364

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanille! Juuri tuo ohut kangas houkuttaisi, mutta verhojen on pakko olla sellaiset, että blokkaa mahdollisimman paljon valoa.. Eli jotain vähän peittävämpää. :)

   Poista
 2. Tosi kaunista. Minusta kävisi myös valkoiset pellavalaskosverhot hyvin tähän tilaan.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pellava on kyllä ihana materiaali, mutta ei taida olla kovin valoa estävää, vai?

   Poista
 3. Kaunis kuva. Meillä sama ongelma mustan möhkötelkun kanssa. ;) Jotkut laskosverhot teille varmasti sopisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möhköstä ei raaski oikein luopuakkaan kun toimii vielä hyvin! ;)

   Poista
 4. Mulla on Ikeasta Tupplur-rullaverho, joka on pimentävä. Ostin sen tuonne yksiöön eikä yhtään pienentänyt tilaa. On ollut ihan nappiostos! Ja kyllä vaan voin suositella valkoista telkkaria, on niin eri meininki kuin mustan television kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita Ikean verhoja olen itseasiassa katsonutkin, meillä on ne patiolla.. saattaa olla että päädytään niihin jos ei muuta ratkaisua keksitä. Ja ne on kyllä ainakin edulliset! Woodnotesillahan on ihania verhoja.. mut huh mitkä hinnatkin sitten. ;)

   Poista
 5. Hih, meilläkin olis tilausta valkoiselle telkkarille. Nyt mennään harmaalla. Ihana kuvakulma ja tosi kaunis kuva! On teillä vaan niin ihana koti <3

  VastaaPoista
 6. Sama aurinko "ongelma" meidän ruokailutilan kanssa. Tilasimme Vallilalta mittojen mukaan valkoisen rullaverhon.ikkuna on iso,eikä muuten olisisaanut sopivan kokoista. Verho eihallitse tilaa, sen saa ylös ja tarpeen tullen alas, silti valo on ihana. Kankaan nimeä en juuri nyt muista, mutta kyllä se ylhäällä on. Kehrään tyytyväisyydestä. Avoin ikkuna on ihanin, mutta joskus aurinkoisella kelillä etelä-lounas suunta on vain liian kirkas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Vallilaltakin saa rullaverhoja..? Ovatkohan minkähintaisia... Meilläkin on tuon olohuoneen ikkunan&oven kanssa ongelma, että jos haluaa yhtenäisen, niin sellaista ei ole valmiina (260cm), keittiöön puolestaan löytyy valmiina.. Jos viitsit kaivaa kankaan nimen niin vinkkaa ihmeessä!! Avoin ikkuna on todellakin ihanin, mutta kesähelteellä olohuone paahtuu ja ilma nousee vielä ylöspäin makuuhuoneeseen sitten. Ei hyvä.. verhot pitää siis ehdottomasti hankkia! :)

   Poista
 7. Voih, mä olen kans kironnut tuota isoa mustaa möhkälettä. Tännekin siis kelpaisi se valkoinen - pikimmiten!

  Hauska nähdä eri kulmasta. Kaunista teillä on! Voisin hyvin kuvitella itseni tuonne hengähtämään arjen keskellä. :) ihanan rauhallista ja viihtyisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Kyllä täällä on viihdyttykin.. ainut vain, että kesähelteellä tuo aurinko on oikeasti ongelma.. :D Vaikka kuulostaa hullulta. ;) Verhoilla tuli varmaan lisää viihtyisyyttä ja pehmeyttä tilaan, mitä selkeästi nyt kaipaan näin syksyn tullen.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig