2018/12/21

Joulun pörröisin arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Pura Finland


Kuten Pura Finland kauniisti sivuillaan kirjoittaa, aitous, kestävyys ja rehellisyys ovat aina muotia. Olin iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä tämän kotimaisen yrityksen kanssa, joka luottaa ekologisiin arvoihin tuottamalla vaatteensa Suomessa. Kuvissa näkyvä neuletunika sekä sukat ovat puhdasta kotimaista villaa, ja todella pehmeää ja kestävää sellaista. Laadun oikein tuntee, sillä vaatteet ovat oikein napakan tuntuiset ja tietysti myös todella lämpimät.


Omat suosikkinu Pura Finlandin valikoimista oli tämä pitkä, kauran värinen poolotunika, joka sopii arkeen käytettäväksi vaikka peittävien mustien sukkahousujen kanssa sekä valkoiset ylipolvensukat, jotka ovatkin näkyneet runsaasti tämän joulun alla muidenkin bloggaajien kuvissa.

Kuvat Camilla Bloom

Ja jotta vain minä en pääsisi nauttimaan näistä tuotteista, pääsin järjestämään arvonnan Instagramin puolella, jossa voi voittaa 100e lahjakortin Pura Finlandin verkkokauppaan. Pääsen heti aattoaamuna ilahduttamaan jotain teistä tällä kivalla palkinnolla, sillä arvonta alkoi juuri ja päättyy sunnuntaihin puoleen yöhön.

Lämmintä joulunodotusta ja onnea matkaan! 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig