2018/12/18

Coffee table books


Dior-kirja saatu Millan Putiikista


Olin pitkään etsinyt kauniita sohvapöytäkirjoja eli coffee table bookseja, mutta en ollut löytänyt meidän pastellisen utuiseen sisustukseen sopivia yksilöitä. Kun näin nämä Millan Putiikin New Magsin toimittamat Diorin, Chanelin ja Louis Vuittonin kauniit kirjat, tiesin heti, että tässä ovat meidän kotiin sopivat yksilöt.


 Kirjat ovat paksuja ja esim. Chanelin valkoinen kirja sekä Diorin kaunis vaaleanharmaa menevät kokonsa puolesta hyvin päällekäin.Nämä eivät enää pukinkonttiin ehdi, mutta tällainen lahjaidea on mielestäni tosi ihana sisustuksen ja muodin ystävälle, jolla on jo kaikkea, tai jolle ei tiedä mitä ostaa! Vastaisuuden varalle siis oiva lahjavinkki muihinkin kuin joulunpyhiin.


Itse voisin haluta vielä tuon Louis Vuittonin kirjan, mutta jätin sen tällä kertaa ostamatta, koska vaalea oranssi väri hieman arveluttaa! Nämä Delfinosta saadut Fretten Hotel Atlantic -lakanat ovat olleet muuten aivan superpehmeät käytössä, lämmin suositus.


Tässä sitä jouluvalmistelut on jo aika pitkälti tehty, pöytäkin on jo katettu aattoa varten, sillä kuvasimme Camillan kanssa viime viikolla laajempia sisustuskuvia, johon kattauksen tein. Ruuat ajattelimme ostaa perjantaina jo päivällä, että ei tarvitse lähteä viikonloppuna kyynärpäätaktiikalla ostoskeskuksiin rynnimään. Huomenna pääsemme tunnelmoimaan Tuhkimo-baletin pariin, en malta odottaa!
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig